Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
... a ja jednak już nie wierzę, że coś tam jeszcze u mnie z tego wyrośniePrzemo pisze:No to spokojnie u mnie ponad rok jest już w ziemi od stycznia zeszłego roku jak przywiozłem nasiona z palmiarni z Poznania ale kiełek już widzę (jeszcze przez foliówkę) malutki z ziemi wybija.

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj, mnie też świerzbiły i spryskałam odrobinę! Ale już niczego nie ruszam. Recepturki już założyłam.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Ziel-ona
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
aanula może i mam rękę do kwiatów, ale Ty to chyba masz cztery ręce do nich
Śliczności masz takie, że
A ten co przez niego nie zjadłaś śniadania...to ja też muszę go mieć! Będę szukała aż znajdę
bluszczyk w ciapeczki też śliczny, ale u mnie coś im nie za dobrze, na takie anturium jak Twoje choruje, ale jakoś się boje zaryzykować. Szkoda mi będzie jak padnie.

- aanula
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Chlebek czerstwy też był dobry, bo zdrowszy ...MamaOli pisze:Cudowny pomysł na prezent walentynkowy - żywe serca, w dodatku czerwone, Super! Dla takiej euphorbii też bym sobie bułek odmówiła

Tego co był zamiast bułek to upatrzyłam w kwiaciarni już na początku styczniaZiel-ona pisze:aanula może i mam rękę do kwiatów, ale Ty to chyba masz cztery ręce do nich Smile Śliczności masz takie, że Shocked A ten co przez niego nie zjadłaś śniadania...to ja też muszę go mieć! Będę szukała aż znajdę Very Happy bluszczyk w ciapeczki też śliczny, ale u mnie coś im nie za dobrze, na takie anturium jak Twoje choruje, ale jakoś się boje zaryzykować. Szkoda mi będzie jak padnie.

Bluszczyk po przesadzeniu zaczyna mi marnieć

Anturium jeszcze nigdy nie miałam więc nie wiem jak to jest z pielęgnacją. Muszę trochę poczytać i wszystko będzie jasne ...

Będę je przesadzała do normalnej ziemi więc mogę coś tam dla Ciebie odłożyć...Antooosia pisze:A gdybyś kiedyś chciała ciut inne anturium,to chętnie się wymienię

KasieńkoFIGA pisze:Aniu śliczny ten wilczomlecz Razz gdzie go kupiłaś Question
Szukam takiego wszędzie , ale nigdzie nie mogę go upolować Crying or Very sad