calineczka0109 pisze:Witaj !:) Nie potrafię sobie tego wyobrazić :p Ale myślę ze to by było fajneKasiutek pisze:calineczka0109 pisze:Jaki piękny pociąg !!!!Nie ma za co ja po prostu kocham to forum
!
Dostałam oper od aministratora ze wkleiłam nie swoje zdjecia ale one tz były na forach i nie było nic o prawach autorskich .
U mnie trwa rozbiórka 150 letniego domuEkipa daje czadu
Piękne w środku meble stare drewniane , piękna skrzynia na skarby ( która już oddałam z bólem serca).
Mam piękną drewnianą beczkę mniejszą i większą, korytka stoły zabytkowe![]()
I tak sobie myślę co zrobić ze starych dachówek i cegieł . Może podsuniecie mi jakieś pomysły ?:) będę wdzięczna!
Myślałam już o grilu z cegieł i na pewno go wykonam mam worek szamotu i będę miała kamienie z fundamentów wiec coś tam mam nadzieje ze sie "urodzi"
Witam serdecznie-Calineczko -a może by tak zrobić murek, niby taka ściana atrapa:-) w tym jakieś okienko ,wstawiłabym jakieś -otwierane,malutkie- na górze niby daszek z dachówki -z jednego rzędu ,parapecik pod okienkiem i na nim stawiać kwiatki ,wieszać na murku itd itd To wszystko zależy w jakim stylu jest ogród-mi się taki marzy koło stawiku :-)Pozdrawiam serdecznie! Ogród nie ma żadnego stylu od tak po prostu trawnik drzewa owocowe kwiaty altanka pergola studzienka na kawałeczku są warzywa choinki pod czereśnia stoi stół z ławeczka wisi huśtawka dla synka i stoi domek
Tu się zaczyna lepienie garnków betonowychkamil888 pisze:Ja chcę zrobić taką studzienkę z brzozy, ale czy plan wypali?????
Zainspirowała mnie ta donica ze szmaty i betonu, niestety nie wiem jak to się robi