ile musiał się nacierpieć przez jakiegoś drania
 Dobrze,że już jest w domku u swoich kochających ludzi

Niedługo i ja dołączę do Was
 bo zamówiliśmy cudowną koteczkę, tylko musimy jeszcze poczekać z miesiąc aż podrośnie przy mamusi
  bo zamówiliśmy cudowną koteczkę, tylko musimy jeszcze poczekać z miesiąc aż podrośnie przy mamusi 

Dbaj o maluszka, jak już się u Ciebie pojawi i cykaj mu fotki, bo jak podrośnie, to sobie nie przypomnisz, jaki był słodziusi.
 Dbaj o maluszka, jak już się u Ciebie pojawi i cykaj mu fotki, bo jak podrośnie, to sobie nie przypomnisz, jaki był słodziusi. 

)
 )

i się nie gniewa
 i się nie gniewa  . Jak był malutki, a Sasza spała do góry łapkami, dopadł się do jej sutka
 . Jak był malutki, a Sasza spała do góry łapkami, dopadł się do jej sutka  , ale go wtedy pogoniła
 , ale go wtedy pogoniła  Ona jeszcze dziewica
 Ona jeszcze dziewica  Lubią się strasznie, oprócz momentów kiedy podchodzi do jej miski
 Lubią się strasznie, oprócz momentów kiedy podchodzi do jej miski 

Kochana - to chyba zależy od genetyki. Fidelek - śmietnikowy znajduszek, po przygarnięciu jadł bez opamiętania. Utytłał nam się za bardzo - ważył około 10 kg. Potem go odchudziliśmy. To wielki kot, masywny i grubokościsty. Wcale nie widać po nim tej wagi.elik_49 pisze:Fidelek to już waga ciężka, czemu moje takie chuderlaczki, jaka karmę im dajesz?

Elik - ja kupuję Exigent ( polecony przez moją wet.) za paczkę 400g płacę około 20 złotych, na miesiąc wystarczają 2 paczki, ale to żarcie służy tylko do dokarmiania w nocy - jak idziemy spać. W dzień je purinę razem z resztą kotów. Tylko, że ona je bardzo malutko. Klika chrupek i odchodzi od miskielik_49 pisze:........ Z Royala mam Fibrę a jak nazywa się karma dla kotów wybrednych?