a ja właśnie poproszę ;))Dziewczyny - jeśli ten barwinek variegata rozrasta się jak normalny to ja dziękuję...
no no gratulacje dla przedszkolanki ;)

a ja właśnie poproszę ;))Dziewczyny - jeśli ten barwinek variegata rozrasta się jak normalny to ja dziękuję...

Pewnie dostałam serduszko za silne uzależnienie od ForumAdministrator pisze:2007-08-08
Dodaliśmy ikonkę "Przyjaciel Forum" , przewidzianą dla Osób szczególnie pomocnych innym Forumowiczom lub Moderatorom i związanym mocno z naszym Forum
Ikonki te będą dodawane arbitralnie, są drobnym, estetycznym dodatkiem / podziękowaniem dla "Osób zaprzyjaźnionych i szczególnie pomocnych Forum"![]()
Oczywiście ze względów czasowych, nie jesteśmy w stanie czytać większości postów, więc "nieposiadanie ikonki" nie oznacza, że ktoś nie jest zaangażowany.

no właśnie!!!coma95 pisze:Andrzeju - ja też nie do końca rozumiem z czego to wynika, ale jednego jestem pewna -
serduszka dodawane są na pewno nie za ilość postów.
Serduszka mają również osoby zasłużone dla forum a mające mało postów, myslę tu o fachowcach z prawdziwego zdarzenia, których rady sama czytam.
Wcześniej myślałam że są dodawane za fachowe porady czy pomoc dla samego forum lub jego forumowiczów ale sam przeczytaj :