Tajemniczy ogród Joli i Adama

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Tajemniczy ogród Joli i Adama

Post »

"AGNESS" ;:180 Dziękuję za tyle ciepłych słów ;:180

Chociaż nie jestem fotografem to jakoś udaje mi się zrobić zdjęcia tak ,żeby nie było widać tych miejsc w ogrodzie ,które wymagają duuużo pracy i są po prostu brzydkie. Ale jeśli pogoda dopisze to za tydzień mam urlop i postaram się troszeczkę nadrobić tych prac przeróbkowych. A jest tych miejsc wiele :oops: :oops:
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

.... A no to jeszcze kilka dzisiejszych fotek. Mam nadzieją ,że Was nie zanudzę :;230 :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No to na dzisiaj chyba koniec ...chociaż jedszcze mam coś co dopiero powstaje...

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jolu, zanudzę :roll: nie żartuj nawet ;:14 piękny ogród i piękne zdjęcia ;:180
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A tak jakoś mnie dzisiaj wzięło na cykanie fotek , a dzień był piękny, słoneczny i zdjęcia się udały :tan

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Ależ pięknie jest w waszym ogrodzie. Zdjęcia z wnętrza altany są rewelacyjne!! Jak z katalogu lub magazynu ogrodniczego. Przepięknie! Jeszcze raz gratuluję pomysłu i wykonania tych pajęczych sieci. Szacuneczek :wit
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

[Iza] ;:180 Cieszę się z Twojej oceny naszej altany - tym bardziej , że sami ją zaprojektowaliśmy ,zrobiliśmy i urządziliśmy ;:180 Już kilka razy zmieniało się jej wnętrze i znowu chodzi nam po głowie dobudowanie do niej lub w pobliżu kamiennego grilla z wędzarnią ;:108

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam ;:180

Wiem ,wiem przez kilka dni nie można było u mnie w wątku nic zobaczyć ;:223 ;:223 Coś nie mam szczęścia do serwera ze zdjęciami. Najpierw fotosik zablokował mi zdjęcia , a teraz foto-tube szwankuje :?:
Zdenerwowałam się i już dzisiaj miałam zamknąć swój wątek ... a tu są moje zdjęcia .Tak więc zrobiłam kilka nowych zdjęć i chciałam pokazać - a tu nic nie można wgrać ;:223 Co by tu zrobić ? Chyba trzeba zamknąć swój wątek i zacząć od nowa z innym serwerem :?: No bo co to za wątek ogrodniczy ,w którym nie ma zdjęć?

Pozdrawiam Jola
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Jola

pięknie masz tam u siebie....na jednej fotce czyżbym widziała wielgasną hakuro??? podobna do mojej też wielkiej ale dopiero zobaczyłam jak może urosnąć ja ją w tym roku cięłam 4 razy
polecam http://www.tinypic zero problemów.
Tamaryszek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 20:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Jolu ! Nareszcie mogłam zwiedzić Twój ogród - pokazały mi się zdjęcia ! A jest co ogladać...!
Masz ogromne bogactwo roślin i wszystko tak starannie zadbane ! Mam nadzieję, że pomysł z zamknięciem wątku to tylko żart - byłoby bardzo szkoda... Czy sama pielęgnujesz ogród ? Wydaje mi się , że wymaga dużo pracy.
Ładne latarenki. No i altanka...! Taka romantyczna, wtopiona w roślinność. Co to za tkanina ? (zasłonki)
Pozdrawiam , Tamaryszek
Mój świat --- Wizytówka
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

"Tess" ;:180 Tak dobrze dostrzegłaś - to wielka hakuro - zawsze kilka razy do roku ją przycinam ,a teraz przycięta była dwa razy i dlatego tak urosła. Ale trzeba zrobić z nią porządek, bo zrobiła się brzydka i bez koloru. Zmienię serwer ze zdjęciami na pewno, bo mój... ;:223 ;:223 szwankuje.A link który podałaś nie działa , ale odnalazłam już tę stronkę.Dzięki.

"Tamaryszek" ;:180 Dziękuję. Wątek chyba jednak zamknę ,bo wciąż coś nie tak z moimi zdjęciami. Ale myślę ,że zacznę nowy i z nowym serwerem .
Ogród właściwie pielęgnuję sama ale przy wielu innych ogrodniczych pracach pomaga mi mąż. Pracy w nim jest co raz to mniej - roślinki już są większe ,a przerabiam wszystko stosując włókninę ,żwir i korę - sprawdziłam i zdecydowanie mniej pracy .
A moje zasłonki w altanie wymyśliłam z siatki cieniującej. Wyglądają jak ażurkowe firaneczki :;230

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

;:138 ;:138 ;:138 kiedy u mnie tak ładnie pozarasta Jolu bardzo ładne widoczki a do pajęczyny to ja się zbieram od zeszłego roku ale może za rok się zrobi :roll: bo świetna to ozdoba altanki ....(znikłaś wiesz gdzie a też by się przydały nowości bo nie wieże że nic nie powstało ;:224 )
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beata T Witaj Beatko - jestem obecna i tu i tam ... :;230 zaglądam, czytam i tworzę - a już troszkę nowości powstało od ostatniego czasu - zbieram się i nie mogę się zabrać za zrobienie fotek. No i muszę się nauczyć gdzieś indziej wklejać fotki :;230

A pajęczynka przyciąga wzrok :D - odwiedzający są nią zachwyceni ;:108 Polecam jej wykonanie.

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Niecierpliwie czekamy na kolejne zdjęcia i wasze pomysły :wink:
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

[Iza] właśnie się uczę unieszczać zdjęcia na picassie ;:223 Co z tego bęzie zaraz zobaczymy.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oj będzie, będzie :uszy :tan
Zablokowany