Chociaż nie jestem fotografem to jakoś udaje mi się zrobić zdjęcia tak ,żeby nie było widać tych miejsc w ogrodzie ,które wymagają duuużo pracy i są po prostu brzydkie. Ale jeśli pogoda dopisze to za tydzień mam urlop i postaram się troszeczkę nadrobić tych prac przeróbkowych. A jest tych miejsc wiele
Tajemniczy ogród Joli i Adama
- jola1010
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Tajemniczy ogród Joli i Adama
"AGNESS"
Dziękuję za tyle ciepłych słów
Chociaż nie jestem fotografem to jakoś udaje mi się zrobić zdjęcia tak ,żeby nie było widać tych miejsc w ogrodzie ,które wymagają duuużo pracy i są po prostu brzydkie. Ale jeśli pogoda dopisze to za tydzień mam urlop i postaram się troszeczkę nadrobić tych prac przeróbkowych. A jest tych miejsc wiele

- jola1010

- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu, zanudzę
nie żartuj nawet
piękny ogród i piękne zdjęcia 
- jola1010

A tak jakoś mnie dzisiaj wzięło na cykanie fotek , a dzień był piękny, słoneczny i zdjęcia się udały
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
Ależ pięknie jest w waszym ogrodzie. Zdjęcia z wnętrza altany są rewelacyjne!! Jak z katalogu lub magazynu ogrodniczego. Przepięknie! Jeszcze raz gratuluję pomysłu i wykonania tych pajęczych sieci. Szacuneczek 
- jola1010

[Iza]
Cieszę się z Twojej oceny naszej altany - tym bardziej , że sami ją zaprojektowaliśmy ,zrobiliśmy i urządziliśmy
Już kilka razy zmieniało się jej wnętrze i znowu chodzi nam po głowie dobudowanie do niej lub w pobliżu kamiennego grilla z wędzarnią
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
- jola1010

Witam
Wiem ,wiem przez kilka dni nie można było u mnie w wątku nic zobaczyć
Coś nie mam szczęścia do serwera ze zdjęciami. Najpierw fotosik zablokował mi zdjęcia , a teraz foto-tube szwankuje
Zdenerwowałam się i już dzisiaj miałam zamknąć swój wątek ... a tu są moje zdjęcia .Tak więc zrobiłam kilka nowych zdjęć i chciałam pokazać - a tu nic nie można wgrać
Co by tu zrobić ? Chyba trzeba zamknąć swój wątek i zacząć od nowa z innym serwerem
No bo co to za wątek ogrodniczy ,w którym nie ma zdjęć?
Pozdrawiam Jola
Wiem ,wiem przez kilka dni nie można było u mnie w wątku nic zobaczyć
Zdenerwowałam się i już dzisiaj miałam zamknąć swój wątek ... a tu są moje zdjęcia .Tak więc zrobiłam kilka nowych zdjęć i chciałam pokazać - a tu nic nie można wgrać
Pozdrawiam Jola
Jola
pięknie masz tam u siebie....na jednej fotce czyżbym widziała wielgasną hakuro??? podobna do mojej też wielkiej ale dopiero zobaczyłam jak może urosnąć ja ją w tym roku cięłam 4 razy
polecam http://www.tinypic zero problemów.
pięknie masz tam u siebie....na jednej fotce czyżbym widziała wielgasną hakuro??? podobna do mojej też wielkiej ale dopiero zobaczyłam jak może urosnąć ja ją w tym roku cięłam 4 razy
polecam http://www.tinypic zero problemów.
-
Tamaryszek

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu ! Nareszcie mogłam zwiedzić Twój ogród - pokazały mi się zdjęcia ! A jest co ogladać...!
Masz ogromne bogactwo roślin i wszystko tak starannie zadbane ! Mam nadzieję, że pomysł z zamknięciem wątku to tylko żart - byłoby bardzo szkoda... Czy sama pielęgnujesz ogród ? Wydaje mi się , że wymaga dużo pracy.
Ładne latarenki. No i altanka...! Taka romantyczna, wtopiona w roślinność. Co to za tkanina ? (zasłonki)
Masz ogromne bogactwo roślin i wszystko tak starannie zadbane ! Mam nadzieję, że pomysł z zamknięciem wątku to tylko żart - byłoby bardzo szkoda... Czy sama pielęgnujesz ogród ? Wydaje mi się , że wymaga dużo pracy.
Ładne latarenki. No i altanka...! Taka romantyczna, wtopiona w roślinność. Co to za tkanina ? (zasłonki)
- jola1010

"Tess"
Tak dobrze dostrzegłaś - to wielka hakuro - zawsze kilka razy do roku ją przycinam ,a teraz przycięta była dwa razy i dlatego tak urosła. Ale trzeba zrobić z nią porządek, bo zrobiła się brzydka i bez koloru. Zmienię serwer ze zdjęciami na pewno, bo mój...
szwankuje.A link który podałaś nie działa , ale odnalazłam już tę stronkę.Dzięki.
"Tamaryszek"
Dziękuję. Wątek chyba jednak zamknę ,bo wciąż coś nie tak z moimi zdjęciami. Ale myślę ,że zacznę nowy i z nowym serwerem .
Ogród właściwie pielęgnuję sama ale przy wielu innych ogrodniczych pracach pomaga mi mąż. Pracy w nim jest co raz to mniej - roślinki już są większe ,a przerabiam wszystko stosując włókninę ,żwir i korę - sprawdziłam i zdecydowanie mniej pracy .
A moje zasłonki w altanie wymyśliłam z siatki cieniującej. Wyglądają jak ażurkowe firaneczki
Pozdrawiam Jola.
"Tamaryszek"
Ogród właściwie pielęgnuję sama ale przy wielu innych ogrodniczych pracach pomaga mi mąż. Pracy w nim jest co raz to mniej - roślinki już są większe ,a przerabiam wszystko stosując włókninę ,żwir i korę - sprawdziłam i zdecydowanie mniej pracy .
A moje zasłonki w altanie wymyśliłam z siatki cieniującej. Wyglądają jak ażurkowe firaneczki
Pozdrawiam Jola.
- jola1010

Beata T Witaj Beatko - jestem obecna i tu i tam ...
zaglądam, czytam i tworzę - a już troszkę nowości powstało od ostatniego czasu - zbieram się i nie mogę się zabrać za zrobienie fotek. No i muszę się nauczyć gdzieś indziej wklejać fotki
A pajęczynka przyciąga wzrok
- odwiedzający są nią zachwyceni
Polecam jej wykonanie.
Pozdrawiam Jola.
A pajęczynka przyciąga wzrok
Pozdrawiam Jola.
Niecierpliwie czekamy na kolejne zdjęcia i wasze pomysły 
- jola1010

[Iza] właśnie się uczę unieszczać zdjęcia na picassie
Co z tego bęzie zaraz zobaczymy.

- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj będzie, będzie