Gratulacje za testy

.
. 

cieszę się , że juz po bo wreszcie mam kilka dni prawdziwego spokoju
 cieszę się , że juz po bo wreszcie mam kilka dni prawdziwego spokoju   chociaż najgorsze jeszcze cały czas przede mną
 chociaż najgorsze jeszcze cały czas przede mną    

wytrwałości to jeszcze nie mam
 wytrwałości to jeszcze nie mam   dopiero od roku w pełni świadomie ( co do hodowli ) zajmuję się kaktusami
 dopiero od roku w pełni świadomie ( co do hodowli ) zajmuję się kaktusami  

Cała przyjechałaś
  Cała przyjechałaś 

zaliczyłam tylko jeden upadek ale podczas zsiadania z wyciągu krzesełkowego bo krzesło dziwnie odbiło i pchnęło mnie na inną osobę i bach
  zaliczyłam tylko jeden upadek ale podczas zsiadania z wyciągu krzesełkowego bo krzesło dziwnie odbiło i pchnęło mnie na inną osobę i bach   na szczęście kolega pomógł mi wstać i nie zablokowałam nikogo
  na szczęście kolega pomógł mi wstać i nie zablokowałam nikogo   
  ale chodzę i śpię w szaliku (moja sprawdzona metoda), co chwila jem miód i piję miksturkę z cytryny, miodu i czosnku. Coś pomaga bo dziś się już lepiej czuję
 ale chodzę i śpię w szaliku (moja sprawdzona metoda), co chwila jem miód i piję miksturkę z cytryny, miodu i czosnku. Coś pomaga bo dziś się już lepiej czuję  

a tak poważnie to pewnie piękna pogodę miałaś- prawdziwie zimową
  a tak poważnie to pewnie piękna pogodę miałaś- prawdziwie zimową   fajnie, że wypoczęłaś
 fajnie, że wypoczęłaś   ja też wróciłam wypoczęta jak nigdy
 ja też wróciłam wypoczęta jak nigdy   choć drogę powrotną mieliśmy straszną
 choć drogę powrotną mieliśmy straszną   I na nartach nauczyłam sie wreszcie jeździć
 I na nartach nauczyłam sie wreszcie jeździć