Witajcie,
Maj uraczył nas wspaniałą pogodą. Temperatury mamy wakacyjne. Ja niestety o wakacjach jeszcze nie mogę myśleć. Ostatnie dwa tygodnie spędziłam na pisaniu pracy dyplomowej, teraz jeszcze obrona i ta-dam - koniec nauki
Przyznam Wam się, że ja to już za stara jestem na takie zabawy jak szkoła
Na działce róże kwitną coraz mocniej. Ten rok będzie chyba najpiękniejszy pod względem ilości kwiatów. Masa paków i ten zapach
Za to kochamy róże.
Z ambitnych planów pomalowania roweru nic nie wyszło, jak stał niepomalowany tak stoi dalej
do tego malowania doszło jeszcze lustro wygrzebane na starociach i piękna, drewniana komoda, która docelowo stanie na tarasie - szkoda tylko, że z czasem tak krucho
Iza trawnik wymaga uwagi, na jesieni będzie dosiewka, bo niestety, są w nim dziurki. Donice mają system nawadniania i sprawdza się on rewelacyjnie. Polecam takie rozwiązanie na działki
Blueberry tego roweru to i ja nie mogę się doczekać

póki co nie ma czasu
Aniu mszyc mam całą masę, ściągam je ręcznie, bo z uwagi na pszczoły nie chcę robić oprysków ale to walka z wiatrakami. Klatka sprawdza się wzorowo, wieczorem tworzy mega klimat

Rower niestety nie pomalowany, a już w kolejce czeka lustro i komoda .... Mam nadzieję, że po obronie będę miała więcej czasu, choć pewna nie jestem gdyż 16/06/2018 uciekamy na kilka dni na urlop., mam jednak nadzieję, że w tym sezonie to nastąpi
apus mam nadzieję, że trawy wytrzymają. Póki co widać, że im dobrze
clem3 Małgoś, dzięki
Soniu trawy wygladają przepięknie. Na spód dałam im porcję gnoju i widać, że im się podoba. Wysadzać do gruntu nie chciałabym, myślę za to o ubranku ze styropianu - co o tym sądzisz?
Wybaczcie, że tylko kilak słów, ale piszę z pracy i już szef po głowi mi chodzi, wrzucam więc zaległe zdjęcia i zabieram się za robienie tabelek
Dorzucam nocną sesję z wczoraj
Udanego Dnia Kochani