EWUNIU nic nie okrywam chociaż tak chryzantemy i delikatniejsze rośliny ,ale tym razem nawet nie zdążyła okryć Litodory

Mam nadzieję ,że nic jej się nie stanie. Parę gałązek muszę jej narzucić na głowę ,bo jak przyjdą mocniejsze mrozy to może być krucho.Nie byłam dzisiaj w ogródku i nie bardzo wiem co tam się dzieje
MATI róż nie okrywam a te ,które miały dostać kopczyk już go mają czyli nowo posadzone i przesadzane .Szkoda tylko ,ze pąki Abrahama juz sie nie otworzą a ma ich jeszcze dość sporo ,ale niech tam
IRENKO Jadzia pracuje w pocie czoła

i nawet nie zaglądam na FO ale teraz to sie zmieni

to ta Twoja moja
KAROLINO wystarczy tylko wgrać sobie program obróbki zdjęć Photo Scape czy jakiś inny program i już masz ramki dla swoich fotek .Teraz juz tylko pozostają wspominkowe, bo innych nie ma chyba ,ze będzie biało dla Ciebie moje dzieło
ZUZIU witam Cię serdecznie no jakoś trzeba przetrwać te zimę dla Ciebie na powitanie kolorowe lato
DOROTKO masz rację letnia Twiggy's Rose jest o wiele jaśniejsza.Uwielbiam te jej falbaneczki

Przechodzi z ciemnego różu , brzoskwinię a na końcu bladziutko różowa
TERENIU oglądałam czy Drakiew ma nasionka ,bo sama chciałam sobie zostawić ,ale niczego nie zauważyłam

.Ona jest jednoroczna ,ale jak będą siewki to jak najbardziej sie podzielę .Myślę ,że jeśli sie wysiała to na chodniczku będzie mnóstwo siewek .Dla Ciebie również cudna Twiggy's Rose
DAYSY kto nie lubi białych świąt

.Przecież to cały ich urok i nie prezenty tylko właśnie śnieg iskrzący się od lekkiego mrozu

dla Ciebie również cudna Twiggys Rose
JADZIU ta Drakiew jest cudna i skrzy sie jakby srebrnymi perełkami