Ze mnie się śmiali, że róże sadzę na wiosnę , a przecież każdy szanujący się ogrodnik wie, że sadzimy na jesień. I na nic nie pomogły zapewnienia, że obydwa terminy są OK. Zapowiedziano mi, że prawdopodobnie będą się ciężko przyjmowały i raczej mam nie liczyć na szałowe kwitnienie.. Nie ma to jak wsparcie
  Ze mnie się śmiali, że róże sadzę na wiosnę , a przecież każdy szanujący się ogrodnik wie, że sadzimy na jesień. I na nic nie pomogły zapewnienia, że obydwa terminy są OK. Zapowiedziano mi, że prawdopodobnie będą się ciężko przyjmowały i raczej mam nie liczyć na szałowe kwitnienie.. Nie ma to jak wsparcie  

. Dobrze że za wiele kasy przy sobie nie miałam, bo normalnie szał
. Dobrze że za wiele kasy przy sobie nie miałam, bo normalnie szał  ,iglaki na pniu po 39zł,takie duże że ohoho,cuda, cudeńka głowę najlepiej w worek czarny foliowy żeby tego nie widzieć
 ,iglaki na pniu po 39zł,takie duże że ohoho,cuda, cudeńka głowę najlepiej w worek czarny foliowy żeby tego nie widzieć 
 Duży,czerwony z kropkami
 Duży,czerwony z kropkami  , drzewka owocowe różnego kalibru, no i goździki,bratki,róże
, drzewka owocowe różnego kalibru, no i goździki,bratki,róże
 właśnie wróciłam z Robala i też sobie kupiłam!
  właśnie wróciłam z Robala i też sobie kupiłam!  

To dobrze, że Hortensje żyją
 To dobrze, że Hortensje żyją