Mój ogródek - KarolinaL

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

KarolinaL pisze:Krysiu, teraz to mnie trochę wystraszyłaś :shock: No ale cóż, jak go już przyniosłam, to na razie zostawię, byloby jakoś tak nie w porządku go wyrzucić.
Wyrzuć go Karolino, wyrzuć, posłuchaj starszej. Ach ta młodzież.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Barbarko, Karolino, widzicie,że udało mi się zacytować kawałek postu Karoliny..
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Grzegorz B

Post »

KarolinaL pisze:
: Imperatą mogę się podzielić jak się rozrośnie, ale to potrwa, bo mam jej tyle ile na zdjęciu (dopiero ją dostałam od Kryski)
Karolinko, nie śmiał bym Ciebie naciągać na tę trawę. Niech się rozrasta w spokoju. Ja już sobie ją odszukam w jakimś centrum ogrodniczym. A już doszły mnie słuchy, że jakaś o odcieniu czerwonym się pojawiła, więc jak najszybciej będę musiał się tam udać sprawdzić co to za gatunek :wink:
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38

Post »

;:138 Widzimy Krysko Super ;:138
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Reposit-09
Konto usunięte na prośbę.
Od: 26 cze 2007, o 19:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ślicznie tu u Ciebie, Karolinko - tak kolorowo! Zaraz się cieplej na serduszku robi w to nasze słabiutkie lato ;)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Krysiu, ale on tak ładnie wygląda... :( Kojarzy mi się z taką miniaturową kosodrzewinką. Pozwól mi go troszkę zostawić, proooszę :wink:

Grzesiu, obecnie mogłabym Ci ewentualnie przesłać najwyżej jedno ździebełko :wink: , myślę więc, że faktycznie bardziej Ci się opłaci kupić :lol:

Barbarko, gratulacje dla nauczycielki cytowania :wink: :lol: Ja z kolei nie mam pojęcia jak się cytuje dwa (lub więcej) posty w jednej odpowiedzi. Jak wiesz, to chyba się do Ciebie zgłoszę :wink:

Kari, dziękuję :D , kolorki podnoszą na duchu nawet w ponure dni, więc usiłuję gromadzić ich jak najwięcej :D
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kurcze, kurcze, kurcze... Obiecywaliście mi uzależnienie w czystej formie a tym czasem im więcej waszych zdjęć obejrzę tym większego łapię doła. Proszę, powiedzcie, że to normalny objaw chorobowy i że to pierwsza faza uzależnienia....
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Gosiu, ja też łapię czasem doła jak sobie pooglądam inne ogrody - większe, bardziej zadbane i urozmaicone, a jak widzę przeróżne odmiany kwiatów, oczka wodne i inne cuda, na które ja nie mam miejsca ( ;:145 ), to mnie aż zazdrość bierze :wink: Ale trzeba użyć wyobraźni i cieszyć się tym, co się ma! :D A na forum, oprócz świetnej atmosfery można znaleźć tyle porad i pomysłów na upiększenie własnego zakątka, że uzależnić się jest bardzo łatwo :D

aha, właśnie, zebrałam sporo nasion dzielżanu (to znaczy chyba są to nasiona... :wink: ), ja zużyję tylko trochę, bo inaczej miałabym cały ogród w dzielżanie :roll: , jak ktoś chce, to mogę podesłać (cokolwiek to jest :lol: )
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Karolinko ponieważ wcześniej zaraziłaś mnie dzielżanem, to ustawiam się w kolejce po nasionka. Jak wypatrzysz coś u mnie to daj znać. ;:65
Bardzo chciałabym go mieć a w naszej okolicy nie udało mi się go wypatrzyć. Pozdrowienia :lol:
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nie ma problemu Ewo, podaj mi tylko adres na PW, to w poniedziałek wyślę. Tylko wiesz, ja przypuszczam, że to są nasiona, nie obcięłam niektórych kwiatów po przekwitnięciu i to jest to, co zostało ze środka kwiatu, zupełnie już zeschnięte. Myślę, że teraz już jest za późno na wysiewanie, ja wysiałam jednak część teraz, a część zostawię na wiosnę i zobaczymy :D Jak mi teraz nic nie wzejdzie, to Ci napiszę :wink: Ale wysłać mogę :D
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Karolinko to wobec tego ja wolałabym poczekać do wiosny. Wiesz przygotuję dla nie go specjalne miejsce. W tej chwili chcę troszkę znowu poprzesadzać (lubię bardzo zmieniać aranżacje :lol: czyli odwracać kota ogonem). Napisz mi jeszcze czy dzielżan to roślina jednoroczna czy bylina.
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

OK, tylko proszę przypomnij mi wiosną... :oops: A dzielżan to bylina. Ja muszę jeszcze na przyszły rok poszukać innych kolorków, bo na razie mam tylko jeden :? :D
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karolinko czy zostało Ci dużo nasionek dzielżanu?
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No sporo jak na mój ogród oczywiście :wink: Tak z kilkunastu kwiatów :D Chcesz trochę?
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Już zaczynam się uśmiechać do Ciebie :D Pewnie ,że chcę :D
Moje ogródkowe kwiatki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”