Wyrzuć go Karolino, wyrzuć, posłuchaj starszej. Ach ta młodzież.KarolinaL pisze:Krysiu, teraz to mnie trochę wystraszyłaśNo ale cóż, jak go już przyniosłam, to na razie zostawię, byloby jakoś tak nie w porządku go wyrzucić.
Mój ogródek - KarolinaL
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Barbarko, Karolino, widzicie,że udało mi się zacytować kawałek postu Karoliny..
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
-
Grzegorz B
Karolinko, nie śmiał bym Ciebie naciągać na tę trawę. Niech się rozrasta w spokoju. Ja już sobie ją odszukam w jakimś centrum ogrodniczym. A już doszły mnie słuchy, że jakaś o odcieniu czerwonym się pojawiła, więc jak najszybciej będę musiał się tam udać sprawdzić co to za gatunekKarolinaL pisze:
: Imperatą mogę się podzielić jak się rozrośnie, ale to potrwa, bo mam jej tyle ile na zdjęciu (dopiero ją dostałam od Kryski)
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu, ale on tak ładnie wygląda...
Kojarzy mi się z taką miniaturową kosodrzewinką. Pozwól mi go troszkę zostawić, proooszę
Grzesiu, obecnie mogłabym Ci ewentualnie przesłać najwyżej jedno ździebełko
, myślę więc, że faktycznie bardziej Ci się opłaci kupić
Barbarko, gratulacje dla nauczycielki cytowania
Ja z kolei nie mam pojęcia jak się cytuje dwa (lub więcej) posty w jednej odpowiedzi. Jak wiesz, to chyba się do Ciebie zgłoszę
Kari, dziękuję
, kolorki podnoszą na duchu nawet w ponure dni, więc usiłuję gromadzić ich jak najwięcej 
Grzesiu, obecnie mogłabym Ci ewentualnie przesłać najwyżej jedno ździebełko
Barbarko, gratulacje dla nauczycielki cytowania
Kari, dziękuję
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu, ja też łapię czasem doła jak sobie pooglądam inne ogrody - większe, bardziej zadbane i urozmaicone, a jak widzę przeróżne odmiany kwiatów, oczka wodne i inne cuda, na które ja nie mam miejsca (
), to mnie aż zazdrość bierze
Ale trzeba użyć wyobraźni i cieszyć się tym, co się ma!
A na forum, oprócz świetnej atmosfery można znaleźć tyle porad i pomysłów na upiększenie własnego zakątka, że uzależnić się jest bardzo łatwo
aha, właśnie, zebrałam sporo nasion dzielżanu (to znaczy chyba są to nasiona...
), ja zużyję tylko trochę, bo inaczej miałabym cały ogród w dzielżanie
, jak ktoś chce, to mogę podesłać (cokolwiek to jest
)
aha, właśnie, zebrałam sporo nasion dzielżanu (to znaczy chyba są to nasiona...
Karolinko ponieważ wcześniej zaraziłaś mnie dzielżanem, to ustawiam się w kolejce po nasionka. Jak wypatrzysz coś u mnie to daj znać.
Bardzo chciałabym go mieć a w naszej okolicy nie udało mi się go wypatrzyć. Pozdrowienia
Bardzo chciałabym go mieć a w naszej okolicy nie udało mi się go wypatrzyć. Pozdrowienia
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Nie ma problemu Ewo, podaj mi tylko adres na PW, to w poniedziałek wyślę. Tylko wiesz, ja przypuszczam, że to są nasiona, nie obcięłam niektórych kwiatów po przekwitnięciu i to jest to, co zostało ze środka kwiatu, zupełnie już zeschnięte. Myślę, że teraz już jest za późno na wysiewanie, ja wysiałam jednak część teraz, a część zostawię na wiosnę i zobaczymy
Jak mi teraz nic nie wzejdzie, to Ci napiszę
Ale wysłać mogę 
Karolinko to wobec tego ja wolałabym poczekać do wiosny. Wiesz przygotuję dla nie go specjalne miejsce. W tej chwili chcę troszkę znowu poprzesadzać (lubię bardzo zmieniać aranżacje
czyli odwracać kota ogonem). Napisz mi jeszcze czy dzielżan to roślina jednoroczna czy bylina.
Pozdrawiam Ewa
Mój ogródek.
Mój ogródek.
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Już zaczynam się uśmiechać do Ciebie
Pewnie ,że chcę 
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki