Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja nie widzę żadnych truskawkowych przetworów ?Miiriam pisze:Marysiu - własnie wczoraj odpisywałam ci o moich truskawkowych przetworach gdy zabrakło prądu .... zostawiałam słoiki na kuchence i poszłam spać .. . kiedy prąd znów był kuchenka się załączyła ... przegotowały się... ale nic więcej się nie stało ...
Tylko jutro znów muszę kupić truskawki ...
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tujko - tak właśnie lało i było okrutnie zimno podczas majowych targów w Renku, całą przyjemność szlag trafił. Złapałam tylko Kardynała i zmykaliśmy do domu na ciepłą kawkę
Mariolu - no właśnie ja też nie widzę
Jadziu - mam zdjęcia Alchymista (zwanego przez ponad 20 lat -różą z wytwórni) w pierwszej części mojego ogrodu. Ale i w tym ich nie zabraknie. Szkoda tylko że nie powtarza kwitnienia.
Bernadetko - kolor faktycznie nie spotykany. Kwiat jest bardzo delikatny i dość szybko przekwita (chyba że to wina tej deszczowej pogody). To bardzo stara odmiana, wyhodowana około 1840 roku - a ja uwielbiam antyki

Mariolu - no właśnie ja też nie widzę
Jadziu - mam zdjęcia Alchymista (zwanego przez ponad 20 lat -różą z wytwórni) w pierwszej części mojego ogrodu. Ale i w tym ich nie zabraknie. Szkoda tylko że nie powtarza kwitnienia.
Bernadetko - kolor faktycznie nie spotykany. Kwiat jest bardzo delikatny i dość szybko przekwita (chyba że to wina tej deszczowej pogody). To bardzo stara odmiana, wyhodowana około 1840 roku - a ja uwielbiam antyki

Ambusiu!
CO ZA FANTASTYCZNE ZDJĘCIA !!!
No Ty masz Oko! Dziewanna w Twoim ujęciu to ....brak słów, no coś pięknego!
I naturalny kolor Cardinala, a łubin w seledynowym lazurze!
Ambusiu!Dla Ciebie fanfary zachwytu!

No Ty masz Oko! Dziewanna w Twoim ujęciu to ....brak słów, no coś pięknego!
I naturalny kolor Cardinala, a łubin w seledynowym lazurze!
Ambusiu!Dla Ciebie fanfary zachwytu!
Ogród nad Oranią
Z miłością do Ogrodu - Orania
Z miłością do Ogrodu - Orania
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Mario,no niestety ja nie byłam na działce i w tym tygodniu też nie mogę pojechać ,ponieważ mam dyżur przy wnusiu,dzieci jadą na ślub.Natomiast moje Szczęście Ślubne jest na urlopie na działce,oczywiście chodzi całymi dniami na spacery,bo jak ciągle pada to nic nie może robić na działce/kosić/.Ale niech ja dotrwam do końca roku akad. to będę często jeździła.Mario róże piękne alchemist cudowny,Przylecę zobaczyć w naturze jak wygląda.Pozdrawiam serdecznie Grażyna