Rysiu spokojnie sobie poradzisz. Ściągnij go na komputer a potem wejdź na swój profil koło PW. A następnie dodaj emblemat ze swojego komputer. Kliknij przeglądaj, wybierasz fotkę i klikasz wyślij i sam się wstawi na forum
Geniu wszystkiego da się nauczyć tylko potrzeba czasu i chęci
Krzysiu;nie wiem, jak ja to zrobiłem,ale się udało,muszę Gosi podziękować za zmniejszenie obrazka,no i Tobie, za nagranie sprawy.Do albumu się wpisałem.Mam nowy problem,przeglądałem wątek Tadeusza,i nie mogłem otworzyć tych malutkich prostokącików ze zdjęciami,to samo dzieje się u mnie,nigdy tego nie było,nie będziesz wiedział to spytam Gosię.Pozdrawiam Ryszard
Geniu;przy pomocy Krzysia i Gosi udało się załatwić awatar,no cóż,w kompie nie jestem orłem.Dużo rzeczy nauczyłem się właśnie na forum.Syn dobrze zna komputer,ale albo nie ma czasu,albo nie ma go,kiedy potrzeba i trzeba sobie radzić.Pozdrawiam.Ryszard
Ryszardzie zdjęcia po prostu cudne.. śliczny park i jesień cudowna..
aż by się chciało pospacerować po tych ścieżynach w tych ostatnich promieniach słońca kiedy robiłeś te zdjęcia? bo u mnie to już bardziej ponure kolory w parku..
Krzysiu ma rację,odwiedzę Ciebie Geniu,ale naprawdę zawsze coś wyskoczy,mięliśmy spotkanie rodzinne,pochodziliśmy po Starym Mieście,braliśmy czynny udział w śpiewaniu pieśni patriotycznych na Nowym Rynku,Jedliśmy na Rynku wojskową grochówkę,wojsko fundowało.Wieczorem przyjechał syn z rodziną o22.00 odjechali.Kabarety w TV też chciałem zobaczyć i Masz prawie 24.00. No i kiedy mam dyskutować?.A myślałem,że dzisiaj szybciej siądę do kompa.Ale trochę zdjęć zrobiłem będą u Krzysia.Kończę i idę do Krzysia.U siebie też coś dam.Pozdrawiam Ryszard
Witaj Rysiu tak myślałem że jakieś fotki znajdę dodatkowo u Ciebie to też musiałem tutaj wpaść.
Dziękuję za wizytę u mnie na wątku i ciekawe zdjęcia.
Życzę miłego dnia