Geniu wszystkiego da się nauczyć tylko potrzeba czasu i chęci
Moja działka - rydnor - 2008r
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Krzysiu;nie wiem, jak ja to zrobiłem,ale się udało,muszę Gosi podziękować za zmniejszenie obrazka,no i Tobie, za nagranie sprawy.Do albumu się wpisałem.Mam nowy problem,przeglądałem wątek Tadeusza,i nie mogłem otworzyć tych malutkich prostokącików ze zdjęciami,to samo dzieje się u mnie,nigdy tego nie było,nie będziesz wiedział to spytam Gosię.Pozdrawiam Ryszard
Moja działka - rydnor
Moja działka - rydnor
Geniu;przy pomocy Krzysia i Gosi udało się załatwić awatar,no cóż,w kompie nie jestem orłem.Dużo rzeczy nauczyłem się właśnie na forum.Syn dobrze zna komputer,ale albo nie ma czasu,albo nie ma go,kiedy potrzeba i trzeba sobie radzić.Pozdrawiam.Ryszard 
Moja działka - rydnor
Geniu;trochę cierpliwości,trochę pomocy i jakoś to idzie,dlatego lubię to Forum,można o wszystkim pogadać.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.
Moja działka - rydnor
agaM;zdjęcia były robione w niedzielę w parku toruńskim,pogoda była śliczna,b.dużo było spacerowiczów.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.
- krzysiek86

- Kontakt:
Moja działka - rydnor
Krzysiu ma rację,odwiedzę Ciebie Geniu,ale naprawdę zawsze coś wyskoczy,mięliśmy spotkanie rodzinne,pochodziliśmy po Starym Mieście,braliśmy czynny udział w śpiewaniu pieśni patriotycznych na Nowym Rynku,Jedliśmy na Rynku wojskową grochówkę,wojsko fundowało.Wieczorem przyjechał syn z rodziną o22.00 odjechali.Kabarety w TV też chciałem zobaczyć i Masz prawie 24.00. No i kiedy mam dyskutować?.A myślałem,że dzisiaj szybciej siądę do kompa.Ale trochę zdjęć zrobiłem będą u Krzysia.Kończę i idę do Krzysia.U siebie też coś dam.Pozdrawiam Ryszard

- krzysiek86

- Kontakt:
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Rysiu piękne fotki kaczuchy przemiłe pozdrowienia dla małżonki
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie