ok to butlę i czajniczek już szykuję
Mag...iczny Ogród - mag cz.1
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
w razie czego będziemy chodzić za wasze pieńki :P
więc jedno macie już z głowy 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Herbatka grejfrutowa to jest pikuś, wszędzie takiej można się napić. Ale już kawa grejfrutowa to specjalność "naszego zakładu"
Brak latryny, hmmm dla facetów to nie problem , a nas Wiolu poinstruujesz jak to sama robisz :P
Ja przyjmuje termin lipcowy u Wioli a sierpień u Madzi
Jeszcze jeden zlot i rozwód mam jak w banku
Brak latryny, hmmm dla facetów to nie problem , a nas Wiolu poinstruujesz jak to sama robisz :P
Ja przyjmuje termin lipcowy u Wioli a sierpień u Madzi
Jeszcze jeden zlot i rozwód mam jak w banku
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
Kawa miała być kawa
grejfrutowa ;)
Bardziej się martwie o transport ;)
jak jest kupa ludzi obcych to do lasu biegam ;) Dosłownie biegam ;) A jak sama z Kamilem to za baniak z woda hehhe jakoś trzeba sobie radzić. Zrobimy z samochodów taki mur nie będzie nic widać spokojnie zboże coraz większe jest a jak się zrobi ciemno to w ogóle będzie ok.Brak latryny, hmmm dla facetów to nie problem , a nas Wiolu poinstruujesz jak to sama robisz
Bardziej się martwie o transport ;)
- k-c
- Przyjaciel Forum

Wiolu - tylko gorzej będzie jak przed zlotem będą żniwa :P i zboża pójdą do stodół
na przechowanie 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
Madziu właśnie słuchałam baaaaaaardzo uważnie. Nawet mówiłam, że mnie to bardzo interesuje bo właśnie jesteśmy na tym etapie ;)Zresztą tak ciekawego wykładu nie dało by się nie słuchać ;) I kto wie może do zlotu uda nam się cosik wykombinować. Ale możemy nie zdążyć.
Eh ta pamiętna naleweczka mocna dość ale dobra ;) Ciekawe jak Jolcia się czuje ;):D
E nie w lipcu? Już by skosili nie chyba w sierpniu dopiero ;) Ale by była heca. Ale spoko u sąsiadów jest tak zarośnięte pole i takie wysokie chwasty, że hohooh damy rade. I od czego są samochody zawsze za nie się można ukryć ;)
Eh ta pamiętna naleweczka mocna dość ale dobra ;) Ciekawe jak Jolcia się czuje ;):D
E nie w lipcu? Już by skosili nie chyba w sierpniu dopiero ;) Ale by była heca. Ale spoko u sąsiadów jest tak zarośnięte pole i takie wysokie chwasty, że hohooh damy rade. I od czego są samochody zawsze za nie się można ukryć ;)
- k-c
- Przyjaciel Forum

w tym roku jest sucho więc żniwa już mogą sę zacząć w lipcu :P
a Joli wykładu to wszyscy słuchali - Jola powinna zostać nauczycielką - tak ciekawie mówiła
a Joli wykładu to wszyscy słuchali - Jola powinna zostać nauczycielką - tak ciekawie mówiła
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki