Ogródkowe rozkosze Hanki - cz.4
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Izuś, na ekologiczne roztapianie lodu, proponowałabym chlorek wapnia.liska pisze:Chciałabym, żeby przyszedł śnieg... u mnie lodowisko..
Stosują to na zachodzie do rozmrażania ulic, jednocześnie nawożąc rośliny.
U nas, czasem bywa na all.
Ewiku, widziałam te cudne girlandy, w czasie gdy na chwilk, miałam net.
Reszta dnia, to zabójcza szybkość przesyłu w stylu 2kb
Podobno remontują urzadzenia u operatora.
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hanuś, Ty narzekasz na zimę a ja od lat marzę o takiej
Zima w mieście a w dodatku w Szczecinie nie ma żadnego uroku, niestety.....
Dlatego proszę o więcej takich czarownych fotek.
Zima w mieście a w dodatku w Szczecinie nie ma żadnego uroku, niestety.....
Dlatego proszę o więcej takich czarownych fotek.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- hanka55

- Kontakt:
Dorotko, zaraz ide po wskazany adres 
Aguś, Ewuniu, jakbym Wam wsadziła pod paszki lodowate łapy....
To zaraz by się Wam odechciało zimy!
Nawet palić trudno na mrozie
Iguś, odśwież stronę.
Powody mogą byc co najmniej 3:
- ziewający serwer fotosika
-ziewający serwer forum
- mała lub zaśmiecona pamięc kompa
Na te oststnia dolegliwość serdecznie polecam program darmowy, legalny Odkurzacz.
"Odkurzacz rozpoznaje ponad 2300 plików tymczasowych, które zajmują cenne miejsce na dysku. Odkurzacz umożliwi pozbycie się następujących zbędnych plików: kopii zapasowych, raportów, logów, dzienników zdarzeń, plików językowych (np: z krajów Korea, Japonia, Chiny, Albania) a także pozostawionych po odinstalowanych programach, szkodliwych aplikacjach i innych zbędnych składnikach w programach i systemie Windows. Aktualizowane bazy sygnatur zapewniają wykrywanie nowych zbędnych plików."
http://franmo.pl/oprogramie.htm
kliknij w kupon !
Aguś, Ewuniu, jakbym Wam wsadziła pod paszki lodowate łapy....
To zaraz by się Wam odechciało zimy!
Nawet palić trudno na mrozie
Iguś, odśwież stronę.
Powody mogą byc co najmniej 3:
- ziewający serwer fotosika
-ziewający serwer forum
- mała lub zaśmiecona pamięc kompa
Na te oststnia dolegliwość serdecznie polecam program darmowy, legalny Odkurzacz.
"Odkurzacz rozpoznaje ponad 2300 plików tymczasowych, które zajmują cenne miejsce na dysku. Odkurzacz umożliwi pozbycie się następujących zbędnych plików: kopii zapasowych, raportów, logów, dzienników zdarzeń, plików językowych (np: z krajów Korea, Japonia, Chiny, Albania) a także pozostawionych po odinstalowanych programach, szkodliwych aplikacjach i innych zbędnych składnikach w programach i systemie Windows. Aktualizowane bazy sygnatur zapewniają wykrywanie nowych zbędnych plików."
http://franmo.pl/oprogramie.htm
kliknij w kupon !
dewuka pisze:Chciałabym poprosić wszystkich Forumowiczów o wsparcie akcji - słodycze dla dzieciaków w domu dziecka w Poznaniu.
Wstawiam ten temat za zgodą Administratora.
Zajmie to Wam tylko chwilę a dzieciaki dostana słodycze na Gwiazdkę.
Co zrobić?
Należy wejść na stronę www.wawel.com.pl i zostać pomocnikiem Świętego Mikołaja, czyli zagłosować na DOM DZIECKA NR 2 w POZNANIU, woj. wielkopolskie.
Wróci do Was link z potwierdzeniem adresu mailowego. W zamian dostaniecie kupon na bezpłatny kubek gorącej czekolady a dzieciaki słodycze.
To tylko chwila a radości będzie wiele.
Bardzo proszę o głosowanie, jestem pracownikiem tego domu dziecka.
Z góry dziękuję.
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Przy takim użytkowaniu jak ma większość z nas w zupełności wystarczy raz w tygodniu. U Hanii, z racji intensywnego exploatowania, sprawdza się codzienne odkurzanie.chatte pisze:[...]To odkurzać trzeba codziennie?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
O ja też polecam odkurzanie raz w tygodniu, u mnie w domu to muszę nawet częściej bo mali użytkownicy klikają we wszystko bez opamiętania i robią taki bałagan, że...
Haniu, spotkałam u kogoś Twój dowcip o mądrzeniu z wiekiem i myślę, że to powinno być w moim wątku, bo mi do mądrości ogrodniczej mniej więcej tyle brakuje....
Haniu, spotkałam u kogoś Twój dowcip o mądrzeniu z wiekiem i myślę, że to powinno być w moim wątku, bo mi do mądrości ogrodniczej mniej więcej tyle brakuje....
- hanka55

- Kontakt:
Izuś, w dużym odkurzaczu jest narzędzie " szybkie czyszczenie", któremu mozna zaznaczyć okienko " zamknij komputer" a potem przeprowadź czyszczenie teraz".chatte pisze:aha, no to ok . Myslałam, ze nie widziałaś, a to by dla ciebie była wielka strata przecież!![]()
To odkurzać trzeba codziennie?
W efekcie, komputer sam czyści brudy, a potem ładnie zamyka programy i wyłącza się.
Po opracowywaniu zdjęć, po instalacji nowych programów, często śmieci jest 300-400 Mb. Przed czyszczeniem, program odkurzacza ZAWSZE robi automatyczne kopie, by niczego nie utracić przez pomyłkę.
Odkurzacz ma jeszcze więcej narzędzi, ale na razie wystraczy Ci zwykłe odkurzanie " po wierzchu".
Reszta, później, gdy nabędziesz pewności w czyszczeniu rejestru :P
Jeśli masz pytania, daj na PW tel. pomogę Ci.
Powiem tak - wklejanie zdjęć na to forum, jest bardziej skomplikowane, niż odkurzanie.
Krzysiu!
Nie wierzę, że nie opróżniasz przeglądarki codziennie
Ja tam robię tak, jak rogalm1, co wyjście, to odkurzacz czyści i zamyka. :P
No, czasem trzeba " wyprać dywany" i z miotełką pobiegać ale on jest TAK PROSTY w UŻYCIU,
że nawet 5-latek da sobie radę z ukrytymi narzędziami dla amatorów
( Jest możliwość kilku ustawień usuwania plików ale to funkcje dla zaawansowanych w obsłudze . I gdy nawet będziemy coś niechcąco kombinować, to program sam wyświetli
informację, by dobrze się zastanowic nad zmianą ustawień, które NIE SĄ DLA AMATORA).
Chyba odwilż idzie ?
Na dachu już pomarszczone płachty, które wyglądają, jakby chciały spaść z hukiem,
na chusteczkowy.
- hanka55

- Kontakt:
Głosowaliście, Kochani?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18516
To nie świat stał się o wiele gorszy,
To serwis informacyjny jest o wiele lepszy.
źródło @
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18516
To nie świat stał się o wiele gorszy,
To serwis informacyjny jest o wiele lepszy.
źródło @