Ogród Marty-cz.aktualna
- Reni4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty-cz.aktualna
Martuś cudownie się już robi..inaczej pachnie ziemia
piszesz..rabaty jeszcze puste ,a za moment wszystko się z nich wylewa..i to są święte słowa nawet nie wiadomo kiedy a powódź... 
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie, zaraz pąki pękną magnolii. Kaskadowa naprawdę wygląda jakby miała drugi sezon, zaaklimatyzowały się rośliny. Martuś a zdradź sekret dogadzania RH i różanecznikom.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widać,że ogrody juz mają fajne kolorki, nie tylko zieleń i nuda.
Teraz tak szybko wszystko rośnie, zmienia się .
a my ciągle zaglądamy,podziwiamy, pracujemy, sadzimy, siejemy,,uf tak do maja
Teraz tak szybko wszystko rośnie, zmienia się .
a my ciągle zaglądamy,podziwiamy, pracujemy, sadzimy, siejemy,,uf tak do maja
-
Babciabenia

- Od: 10 maja 2012, o 19:16
Marto!
Te w kropki to, aż po trawie wszędzie się rozsiewają nawet w szczelinach chodnika tam gdzie wyskoczy ziarno i w jednym sezonie zrobi sie dywan ,muszę ich kntrolować!! daj adres na priv to ci wysle
Te w kropki to, aż po trawie wszędzie się rozsiewają nawet w szczelinach chodnika tam gdzie wyskoczy ziarno i w jednym sezonie zrobi sie dywan ,muszę ich kntrolować!! daj adres na priv to ci wysle
- zara
- 500p

- Od: 6 maja 2015, o 12:06
Ach co za zacne widoki oczom mym się ukazały
Martusia magnolia, aż zachwyca głębią koloru - jest piękna.
Hiacynt ma równie ekscytującą barwę muszę takiego nabyć
Pozdrowionka z północy kraju
Martusia magnolia, aż zachwyca głębią koloru - jest piękna.
Hiacynt ma równie ekscytującą barwę muszę takiego nabyć
Pozdrowionka z północy kraju
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu i zpipcyło się ciemno, siąpi i ochłodziło się a do tego niskie ciśnienie
Trawa rośnie jak w maju moja w ogrodzie rozjeżdżona, ale poza ogrodzeniem do koszenia. Niestety dzisiaj mokro
Śliczny kolor hiacynta
Grójecznik bardzo ciekawy, ale jak ciemna magnolia
Pozdrawiam i słoneczka życzę 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam miłych gości ogrodowych ,dzisiaj padało u mnie od południa dość obficie,znowu niewiele zrobiłam w ogrodzie ,ale cóż poradzić ,za to ukisiliśmy kapustę i ukisiłam barszczyk czerwony,więc ciągle coś jest do zrobienia ,może jutro będzie lepiej.
Aniu andzia458,to są konkretne odmiany ,ale etykiety są przy różanecznikach,byle czego zdechniętego nie kupuj,jeszcze później pojawiają sie w sprzedaży już kwitnące i wtedy kolorek sobie wybierzesz,może są koło Ciebie jakieś centra ogrodnicze ,pełno w nich kwitnących różaneczników tylko trochę później,pozdrawiam
Soniu,krecików dużo mi towarzyszy,czasem mój kotek któregoś wyłowi i zatłamsi,za moment różaneczniki wymalują ogród ,a kaskadowa praktycznie już obsadzona ,a zasuwają na niej roślinki jakby zawsze tam były,to na kapuście tak rosną
Kasiu,tak nam szybko ta wiosna przeleci ,tak od kwiatka do kwiatka ,pozdrawiam
Beatko,ten Grójecznik ma tak niepowtarzalny pokrój,ze zawsze dłużej się przy nim zatrzymuję ,jak spaceruję po ogrodzie ,nie wiem co to za magnolia ,jest u mnie już trochę a wtedy nie interesowały mnie odmiany,pozdrawiam
Iwonko,nie mam czasu na razie odpoczywać ,krecik powinien wiedzieć kto tu rządzi ,a on panoszy się jakby to było jego,pozdrawiam
Reniu,uwielbiam zapach podlanej ziemi i wylane z rabat rośliny,pozdrawiam
Dorotko,nie mam specjalnego sekretu co do różaneczników, trzeba kupić nawóz specjalny dla nich i odpowiednią dawkę rozpuszczam w wodzie w wiadrze i takie wiadro na jedną roślinę ,tak robię raz w roku i to wszystko,kaskadowa zarasta ,rośliny są przecież dopiero przesadzone ,a widać jak rosną ,pozdrawiam
Aniu anabuko,ja mam do maja wyjątkowo gorący okres,mało mam czasu na ogród,ale staram się ,żeby chociaż troszkę w nim być i coś zrobić ,no i nacieszyć się tymi kwiatuszkami wiosennymi,pozdrawiam
Bożenko,nic się nie spieszy ,ja na nic nie mam czasu nawet sadzić ,w wolnej chwili napiszę ,pozdrawiam
Aniu zara,witaj ,u mnie dzisiaj padał deszcz ,wiec zajęłam się inną pracą ,a ogród dalej na mnie czeka ,aż się czasem denerwuję ,kwiatuszki sobie radzą i beze mnie i umilają mi czas ,uwielbiam na nie patrzyć ,pozdrawiam
Marysiu,oj bardzo u mnie padało,byłam na chwile w ogrodzie to przelało mnie do dna
,trawa też bardzo rośnie ,a to mokro powoduje ,że nie wiadomo ,kiedy będzie można kosić ,magnolia jak rozkwitnie to jest jaśniejsza od środka ,grójecznik ma taki ciekawy pokrój,pozdrawiam 
Aniu andzia458,to są konkretne odmiany ,ale etykiety są przy różanecznikach,byle czego zdechniętego nie kupuj,jeszcze później pojawiają sie w sprzedaży już kwitnące i wtedy kolorek sobie wybierzesz,może są koło Ciebie jakieś centra ogrodnicze ,pełno w nich kwitnących różaneczników tylko trochę później,pozdrawiam
Soniu,krecików dużo mi towarzyszy,czasem mój kotek któregoś wyłowi i zatłamsi,za moment różaneczniki wymalują ogród ,a kaskadowa praktycznie już obsadzona ,a zasuwają na niej roślinki jakby zawsze tam były,to na kapuście tak rosną
Kasiu,tak nam szybko ta wiosna przeleci ,tak od kwiatka do kwiatka ,pozdrawiam
Beatko,ten Grójecznik ma tak niepowtarzalny pokrój,ze zawsze dłużej się przy nim zatrzymuję ,jak spaceruję po ogrodzie ,nie wiem co to za magnolia ,jest u mnie już trochę a wtedy nie interesowały mnie odmiany,pozdrawiam
Iwonko,nie mam czasu na razie odpoczywać ,krecik powinien wiedzieć kto tu rządzi ,a on panoszy się jakby to było jego,pozdrawiam
Reniu,uwielbiam zapach podlanej ziemi i wylane z rabat rośliny,pozdrawiam
Dorotko,nie mam specjalnego sekretu co do różaneczników, trzeba kupić nawóz specjalny dla nich i odpowiednią dawkę rozpuszczam w wodzie w wiadrze i takie wiadro na jedną roślinę ,tak robię raz w roku i to wszystko,kaskadowa zarasta ,rośliny są przecież dopiero przesadzone ,a widać jak rosną ,pozdrawiam
Aniu anabuko,ja mam do maja wyjątkowo gorący okres,mało mam czasu na ogród,ale staram się ,żeby chociaż troszkę w nim być i coś zrobić ,no i nacieszyć się tymi kwiatuszkami wiosennymi,pozdrawiam
Bożenko,nic się nie spieszy ,ja na nic nie mam czasu nawet sadzić ,w wolnej chwili napiszę ,pozdrawiam
Aniu zara,witaj ,u mnie dzisiaj padał deszcz ,wiec zajęłam się inną pracą ,a ogród dalej na mnie czeka ,aż się czasem denerwuję ,kwiatuszki sobie radzą i beze mnie i umilają mi czas ,uwielbiam na nie patrzyć ,pozdrawiam
Marysiu,oj bardzo u mnie padało,byłam na chwile w ogrodzie to przelało mnie do dna
-
Babciabenia

Nie ma sprawy Marto!
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Obejrzałam dzisiaj piwonie
Chyba wywalę 3. Już którys rok nie kwitną i w tym roku też nie będą
Musze kupić nowe.
Będę się za to cieszyła pięcioma.
Chyba wywalę 3. Już którys rok nie kwitną i w tym roku też nie będą
Musze kupić nowe.
Będę się za to cieszyła pięcioma.
- Ewakora

- Od: 17 maja 2010, o 14:13
Witaj Martusiu.
U mnie też cały dzień do kitu. Trawę to wczoraj częściowo już drugi raz kosiliśmy. Rośnie jak na drożdżach. Piękne te Twoje wiosenne rabaty, a o Grujeczniku też myślałam i może się na niego kiedyś skuszę.
Pozdrawiam serdeczniei życzę
Pozdrawiam serdeczniei życzę
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- andzia458
- 500p

- Od: 19 sty 2014, o 18:20
Dzień dobry Martuś
Wpadłam, żeby życzyć Ci miłego dnia i dużo słoneczka na dzisiaj
Wpadłam, żeby życzyć Ci miłego dnia i dużo słoneczka na dzisiaj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Martusiu, oj tak, szybko przeleci ta piękna wiosna, przy takiej pogodzie to nawet zbyt się nią nie nacieszymy, a już będzie po kwiatkach, więc słoneczka życzę 
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Martuś, u nas podobnie. Na kilka godzin pokaże się słońce, a później pada przez resztę dnia. Dzisiaj podobnie. Obudziło mnie słońce, wydawało się, ze będziemy mieć piękny dzień, a teraz ciemno jakbym wstała o 5 rano
Tyle tylko, że rośliny nie narzekają. Wszystko szybko przyrasta i niestety przekwita 
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Martuś ale pięknie u ciebie
widać jaki duży masz ogród. Pierwiosnki śliczne, kocham się w nich od tamtego roku (w ogóle to ostatnio bardzo kochliwa się zrobiłam i wszystko bym chciała
)
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
-
Babciabenia