Lucynko goździki są super
 Brodatych mam niewiele, ale widzę, ze jest dużo siewek, wiec w przyszłym roku pewnie będzie dużo więcej. Pozostałe już wszystkie u mnie zakwitły.
  Brodatych mam niewiele, ale widzę, ze jest dużo siewek, wiec w przyszłym roku pewnie będzie dużo więcej. Pozostałe już wszystkie u mnie zakwitły.Izo ja cymbalarię sadziłam już ze trzy razy i za każdym razem ginęła. Teraz widocznie ostał sie jakiś korzonek z zeszłorocznego sadzenia i sobie wyrosła
 Ja tam się cieszę. Już kilka ekspansywnych gatunków posiadam, wiec i z cymbalarią sobie poradzę
  Ja tam się cieszę. Już kilka ekspansywnych gatunków posiadam, wiec i z cymbalarią sobie poradzę   Kielisznik jest w pełnym rozkwicie - ma mnóstwo kwiatów i pąków. Kwiaty ma w tym roku ogromne. Tylko co z tego, skoro nie mogę go przekonać, zeby się piął - u mnie postanowił rosnąć jako roślina płożąca....
  Kielisznik jest w pełnym rozkwicie - ma mnóstwo kwiatów i pąków. Kwiaty ma w tym roku ogromne. Tylko co z tego, skoro nie mogę go przekonać, zeby się piął - u mnie postanowił rosnąć jako roślina płożąca.... 

Marysiu Twoja tojeść musi wyglądać super
 A goździk zaniedbany faktycznie prezentuje się super - zwłaszcza jak już cała kępa zakwitnie
  A goździk zaniedbany faktycznie prezentuje się super - zwłaszcza jak już cała kępa zakwitnie   
 Róża pnąca szaleje głównie na piętrze - na szczęście w tym roku Błękitny Anioł kwitnie w parterze

A jakie róże i te pnące
  A jakie róże i te pnące  
 Ale kupiłam sobie w tym roku jeszcze dwie pnące róże - niebieską Indigolettę i białą Elfie.
  Ale kupiłam sobie w tym roku jeszcze dwie pnące róże - niebieską Indigolettę i białą Elfie.

musisz mieć ogród w ciepłym miejscu. Ja też w tym roku siałam petunie i jestem całkiem zadowolona
  musisz mieć ogród w ciepłym miejscu. Ja też w tym roku siałam petunie i jestem całkiem zadowolona 
 Goździki małe cuda
 Goździki małe cuda