Ratunku!!!13 powojników?Jestem w lekkim szoku.Teraz kupowalaś?Lecę do Twojego wątku ,może coś napisalkaś-jakie,skąd i po ile.
Grażynko oj będzie pracy z ich wiązaniem .(Chyba ,że same z haczykami)
Taruniu liliowca nie miałam białego a lilię ,owszem.Właśnie kwitną białe i szaleńczo 2 szt.pachną.Nie podpisałam,ktora od Ciebie
Może na zdjęciach poznasz.Póżniej wkleję.
Tosia Gemmy nie ma ,bo nie zamówila u p.Tomka.Poza tym podobne masz więc lepiej poczekaj na te mocno magenowo-bordowe.
Aga ,właściwie to uwielbiam bladawce typu New Dawn czy Heritage.Jednak na rabatce jest mdło i trzeba taką mocniejszą plamę dodać.Jednak do końca nie jestem do niej przekonana tak jak i do Berleburg.
Ewo ,Green Ice to miniaturka i potrzebowala dobre 2 lata aby rozrosnąć się i ukształtować taki zgrabny krzaczek.Maleńkie kwiatuszki są urocze i jest ich mnóstwo.Następnym razem nie wypuszczaj jej z ręki.
Maju te anomalie pogodowe nie tylko przyprawiają o ból głowy(Julcia,Agulka

ciągle o tym wspominają) ale też wyzwalają wściekłość,gdy widzisz zgilotynowane łebki róż.
Gemma dziękuje za pochlebna opinię.
Małgosiu no coś ty-ja mam dużo innych roślinek bo krolowe są obsadzone bylinami a lilie i liliowce to też moja miłość.Nie mowię już nic o peoniach bo nie mam już miejsca ale 4 krzaczki już mam.
Wiewióreczko oj wytrzepie Ci trochę z portfela moniakow

A zobaczysz jak szybko zapragniesz też innych roślin.
Dobrze więc robisz,że już zbierasz.
-- 12 07 12 05:58:35 --