Moja młoda działeczka - aanula cz.2
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Olualeksandra odwazna pisze:Aniu bardzo Ciebie przepraszam , to ja zabrałam do Kościana słońce![]()
Ale jutro odsyłam do Białegostoku.Pierwszy dzień lata będziesz miała ciepły i słoneczny.
ale skoro przepraszasz i wysyłasz na jutro słoneczko
Proponuje jednak żebyś jak najszybciej osobiście te słoneczko do mnie przywiozła
Joluśjollla500 pisze:A wiesz że taku mnie dziś przez cały dzień było ładnie i cały dzień leniuchowałam
a Ty tak ciężko pracowałaś
aż mi wstyd
Wpadnij do mnie to razem poleniuchujemy
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
aaaale uczta !Pyszności !!!
Na ostatnim zdjęciu to szałwia - jaka? omączona czy omszona,czy już zimowała?Też mam od niedawna i niewiele o niej wiem
A zależało mi na szałwii omszonej ale to chyba nie jest ona.Kupiłam też drugą o biało-niebieskich kwiatach.Obie rośliny podobają mi się i tak! Tak tylko pytam...
Maryna.
Maryna.
- aanula

Olualeksandra odwazna pisze:Aniu , wstawiaj fotki wstawiaj![]()
Już widzę co straciłam omijając Twoją działkę
Zapraszam!!

mme33 pisze:AAnula witaj![]()
Passiflora to totalne zaskoczenie dla mnie![]()
![]()
Niezwykła.Masz przepiekne roślinki,wiele takich których jeszcze nie znałam
Bomba
Madziu
A jak są roślinki, których nie znasz i chcesz mieć, to napisz
jollla500 pisze:Anulko wpadłam aby dziś z Tobą poleniuchować![]()
A co do fotek to możesz nas tak zanudzać i zanudzać........przepiękne są......
Joluś leniuchowanie już zakończyłam
Zmarzłam na działce i złość mną telepie, że lato rozpoczęte a pogoda jesienna ...
A fotek jeszcze parę potem dorzucę
marpa pisze:aaaale uczta !Pyszności !!!![]()
Na ostatnim zdjęciu to szałwia - jaka? omączona czy omszona,czy już zimowała?Też mam od niedawna i niewiele o niej wiem
A zależało mi na szałwii omszonej ale to chyba nie jest ona.Kupiłam też drugą o biało-niebieskich kwiatach.Obie rośliny podobają mi się i tak! Tak tylko pytam...
![]()
Maryna.
Witaj Maryno
Tą szałwię mam pierwszy raz, to szałwia omączona ... wyczytałam, że jest jednoroczna
Jak mi się uda zebrać nasiona to mogę podzielić się z Tobą i będziemy obie miały w przyszłym roku
Omszoną też kupiłam pierwszy raz, ale jeszcze nie kwitnie i nie wiem jaka jest
Gabi nie cygańGabriela pisze:Anulko, piękna Passiflora i cała reszta...
I zdjęcia przepiękne, że nie można oczu oderwać...
Chciało by się dotknąć te kwiaty...
Ewuś miło mi, że wpadłaś i podoba Ci sięevluk pisze:Ślicznie, same cudowne roślinki Aniu- bardzo spodobała mi się Twoja męczennica- olbrzymie ma kwiaty8)
Anuś! takimi zdjęciami to zanudzać na okrągło!
ta passifiora coś cudnego, jak dla mnie roślinka z kosmosu,clematisy to moje chciejstwo na przyszły rok, są cudne i muszę miec!!! a co to za fioletowe kwiatki przy gazaniach? ślicznoty! a moje gazanie ledwo zipią bo kupiłam troche zmarnowane i przez brak śłońca nie wyglądają za ciekawie. Zastanawialam się w pierwszej chwili co to za roślinka bawełna czy cóś ale to przecież czyściec który też mam od Ciebie!czosnek też piekny , też muszę pomysleć nad sprawieniem sobie
ta passifiora coś cudnego, jak dla mnie roślinka z kosmosu,clematisy to moje chciejstwo na przyszły rok, są cudne i muszę miec!!! a co to za fioletowe kwiatki przy gazaniach? ślicznoty! a moje gazanie ledwo zipią bo kupiłam troche zmarnowane i przez brak śłońca nie wyglądają za ciekawie. Zastanawialam się w pierwszej chwili co to za roślinka bawełna czy cóś ale to przecież czyściec który też mam od Ciebie!czosnek też piekny , też muszę pomysleć nad sprawieniem sobie
- aanula

Iwonkoonka37 pisze:Anuś! takimi zdjęciami to zanudzać na okrągło!
Nie bardzo wiem, o które fioletowe kwiatki Ci chodzi ... które to zdjęcie?
O gazanie nie martw się ... niech tylko mocniej słoneczko pogrzeje to od razu ruszą z kwitnieniem i będą kwitły do samej zimy
Zaraz zajrzę do Ciebie, bo mam znowu zaległości do nadrobienia