Ogród Igi - cz.3
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć Iga!
Bądź tak miła /a wiem,że jesteś/ i podaj nazwę tej hosty na pierwszym planie białoobrzeżona na zdjęciu wklejonym chyba u Zeni z cudownym ciemiernikiem.Aleś go wyhodowała!!!
No nie mówiąc o tej cudowności - hoście.Jak mi powiesz,kto ona /mniej więcej mam na nią namiary/ale nie chce mi się na razie szukać w źródłach,to będę jej szukać.No a co u Ciebie poza tym?Pracujesz w ogrodzie całą parą czy na pół gwizdka?Bo ja jeszcze nic a nic.Później będzie całe spiętrzenie , wszystko na raz.A do tego święta.Ty przynajmniej masz już wiosenne porządki z głowy.No ale abyśmy zdrowe były i chęci nas nie opuszczały - to damy radę.!
Pa!pa!
Maryna.
Bądź tak miła /a wiem,że jesteś/ i podaj nazwę tej hosty na pierwszym planie białoobrzeżona na zdjęciu wklejonym chyba u Zeni z cudownym ciemiernikiem.Aleś go wyhodowała!!!
No nie mówiąc o tej cudowności - hoście.Jak mi powiesz,kto ona /mniej więcej mam na nią namiary/ale nie chce mi się na razie szukać w źródłach,to będę jej szukać.No a co u Ciebie poza tym?Pracujesz w ogrodzie całą parą czy na pół gwizdka?Bo ja jeszcze nic a nic.Później będzie całe spiętrzenie , wszystko na raz.A do tego święta.Ty przynajmniej masz już wiosenne porządki z głowy.No ale abyśmy zdrowe były i chęci nas nie opuszczały - to damy radę.!
Pa!pa!
Maryna.
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Marysiu pech wielki, ale tę roślinę dostałam bez nazwy, bo to był prezent.Nie wiem jak się nazywa.Niestety porządki wiosenne w pełni. Ja w pracy do wieczora, więc czasy za mało.Ciemiernika mam siewki, chyba ze 30 sztuk, na razie maleńkie, ale za rok będą do wydania., bo po kiego licha mi tyle.Będę je hodować dla koleżanek.Od jutra zaczynam przygodę z nową rabatką, pod szpadel idzie trawnik, nawet bez większych protestów
mojego M.Będę dokumentować poczynania i pochwalę się jak skończę.
mojego M.Będę dokumentować poczynania i pochwalę się jak skończę.