Ogród -hal1959 cz.3
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Halinko :0
Wpadłam się przywitać :0'
zabiegana jestem troszkę po ogrodach i trafić do wszystkich to sztuka nie do pokonania
U ciebie już pięknie i kolorowo , teraz wypatrujemy odrobiny deszczu , którego u mnie na razie nie widać i nie zapowiada się
Roślinki mimo iż zasilane z węża i tak są biedne bo to nie to samo co deszczówka .Czytałam jednak na forum że zapowiadają deszcz w całym kraju na środę
więc może się sprawdzi ?
Pozdrawiam
Iwona
Wpadłam się przywitać :0'
zabiegana jestem troszkę po ogrodach i trafić do wszystkich to sztuka nie do pokonania
U ciebie już pięknie i kolorowo , teraz wypatrujemy odrobiny deszczu , którego u mnie na razie nie widać i nie zapowiada się
Pozdrawiam
Iwona
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko dzięki ,że mnie odwiedziłaś,ale to prawda,że nie można nadążyć z odwiedzinami nawet tam ,gdzie bardzo by się chciało,a i czasu przez prace w ogrodzie mniej.Deszcz ponoć u nas rano pokropił,ale dosłownie pokropił,teraz trochę chmur,trochę słońca i wiatr zimny,straszna pogoda w porównaniu z wczorajszym upałem.Poczekamy do środy na deszcz

-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko ja tez przez kilka dni miałam problemy z wejściem na forum. Dzięki za pw.
U Ciebie jak zawsze rewelacja. Piękny ten clematis, mam wrażenie że on nie jest biały tylko waniliowy, lub ecru, moje dwa też maja pąki . Nie mogę doczekać się kiedy zakwitnie, nie widziałam go nigdy, znam tylko nazwę. Poduchy suuuuper

U Ciebie jak zawsze rewelacja. Piękny ten clematis, mam wrażenie że on nie jest biały tylko waniliowy, lub ecru, moje dwa też maja pąki . Nie mogę doczekać się kiedy zakwitnie, nie widziałam go nigdy, znam tylko nazwę. Poduchy suuuuper
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Halinko piękny ten clematis. Już zakwitł...
U mnie też President rozchyla pierwszy kwiat
a czosnek mam taki jak Ty! Tzn. w takim samym stanie... nie mogę się doczekać kwitnienia
U mnie też President rozchyla pierwszy kwiat
a czosnek mam taki jak Ty! Tzn. w takim samym stanie... nie mogę się doczekać kwitnienia
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.