Dobry wieczór.
Miałam mieć wolne, byczyć się i lenić, a ledwie mam czas tu zajrzeć. Ja się tak nie bawię, to nie jest sprawiedliwe i to w dodatku, jak jest taka ładna pogoda.
Jula, fakt Ilse jest super, a moja jeszcze młodziutka, więc dopiero pokaże co potrafi
Jola, po urlopie to człowiek jeszcze myślami, gdzie indziej

Powoli niestety wrócisz do rzeczywistości.
Oliwko, wydaje mi się, że Whiter to wielokwiatowa, ale głowy sobie nie dam uciąć, natomiast jak na razie ma same zalety, zdrowa jak rydz i piękne kwiaty.
Ewagajowa, dziękuję, masz rację, uwielbiam przebywać na działce, nawet, jak jest dużo do zrobienia, to i tak wypoczywam psychicznie.
Majeczko, napisz mi co Ty robisz, że Twoje róże są, jak pod linijkę? Choć dobieram pod względem rozmiarów,to mam góry doliny.
Ewobina12 cieszę się, że Ci się podoba.
Madziu, z koleżanką będę pamiętała o Twojej propozycji.

Z nową rabatką coś będę musiała wymyślić, czekam na przypływ weny.
Mariolko, zaglądałam do Ciebie, tylko nic nie pisałam, masz ogórki, pomidory. Wiesz, że mnie korci, w następnym roku coś posadzę, udzielisz wskazówek?
Kasiu, no nie będę miała wyjścia, trzeba będzie poszerzyć, zastanawiam się tylko gdzie? Kup sobie Herkulesa, naprawdę w tamtym roku zastanawiałam się, gdzie się nim tak zachwyciłam, że kupiłam, zwyczajnie mi się nie podobał. Kwiatki marne, koloru ściery, a w tym chodzę chucham i dmucham.
Nelu, witaj i dziękuję, fajnie, że podoba Ci się mój kawałek szczęścia.
Parę aktualnie kwitnących:
to różyczka,która dopiero teraz zakwitła, jest cudna. Oczywiście tradycyjnie nie do końca pamiętam, co w tym miejscu wsadziłam.

Stawiam na Poker
NN
Crocus Rose
Occhi di Fata
Let's Celebrate