Jest zbyt piękny, żeby go stracić. Obetnij pęd i wstaw do wazonu, a biedaka zacznij reanimować. Teraz jest najlepszy na to czas. Na pewno się uda.
Moje początki hodowli storczyków...
- dzika
- 500p

- Od: 17 lut 2012, o 21:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje początki hodowli storczyków...
Wszystko zostało już powiedziane. I ja dołączam się do zachwytów nad nowym nabytkiem. Gratuluję! 
Jest zbyt piękny, żeby go stracić. Obetnij pęd i wstaw do wazonu, a biedaka zacznij reanimować. Teraz jest najlepszy na to czas. Na pewno się uda.
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie
GIANNA-JANECZKO----FURIOUS-TOMKU----BORG 50----PAULINA15-PAULINKO----DORCIA7-DOROTKO----WIOLAMANKA-WIOLECZKO
ACTUS-KASIU----BLUEBERRY-NATALKO----DUFIN-ANULKO----JOLCIA1212-JOLECZKO----KARNOVA----DZIKA
GIANNA-JANECZKO
Może powinienem od razu zastosować Twoją i DZIKIEJ/witaj w klubie/ metodę i odciąć pęd ale polubiłem go podwójnie za to ,że zmaltretowano mu korzonki i za to,że jeszcze ma takie świeże i niemalże uśmiechające się kwiaty.Odnoszę wrażenie jakby nieco odżył po zmianie podłoża-raz jeszcze go wysadziłem by sprawdzić stan korzeni,są w lepszym stanie i nie widać już procesu gnilnego i może na razie nie będę odcinał pędu?
FURIOUS-TOMKU
Dzięki za trzymanie kciuków za "pieguska",mam identyczne odczucie jak i Ty odnośnie jego aksamitności ale dajmy tym razem palmę pierwszeństwa PAULI15-PAULINCE bo chyba trafiła w dziesiątkę z jego określeniem-piegusek
BORG 50
Dzięki stokrotne za pociechę i cieszę się,że zdjęcia mojego pieguska zasługują na uwagę
PAULA15-PAULINKO
Dzięki za trafne określenie moje nowego nabytku
WIOLAMANKA-WIOLECZKO
Dzięki zatrzymanie kciuków
BLUEBERRY-NATALKO
Posłuchałem Twojej rady i nie podlałem storczyka po zmianie podłoża
DUFIN-ANULKO
Przyznaję się bez bicia,że nie spojrzałem na korzenie bo tak mnie zauroczył swoimi kwiatami a to zdarzyło mi się poraz pierwszy,dzięki za przypomnienie
Stokrotne dzięki Wszystkim za słowa pocieszenia,praktyczne rady i trzymanie kciuków za wyprowadzenie pieguska z OIOMU w dobrej kondycji zdrowotnej oraz za kolejne odwiedziny i miłe słowa zawarte w Waszych postach
.Tradycyjnie już i Was i Forumowiczów i Gości zapraszam ponownie i serdecznie pozdrawiam
Skoro się piegusek spodobał to może jeszcze jego wizerunek w kolażykach -a nuż nie udałoby się go odreanimować na OIOM-ie?

Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze
GIANNA-JANECZKO----FURIOUS-TOMKU----BORG 50----PAULINA15-PAULINKO----DORCIA7-DOROTKO----WIOLAMANKA-WIOLECZKO
ACTUS-KASIU----BLUEBERRY-NATALKO----DUFIN-ANULKO----JOLCIA1212-JOLECZKO----KARNOVA----DZIKA
GIANNA-JANECZKO
Może powinienem od razu zastosować Twoją i DZIKIEJ/witaj w klubie/ metodę i odciąć pęd ale polubiłem go podwójnie za to ,że zmaltretowano mu korzonki i za to,że jeszcze ma takie świeże i niemalże uśmiechające się kwiaty.Odnoszę wrażenie jakby nieco odżył po zmianie podłoża-raz jeszcze go wysadziłem by sprawdzić stan korzeni,są w lepszym stanie i nie widać już procesu gnilnego i może na razie nie będę odcinał pędu?
FURIOUS-TOMKU
Dzięki za trzymanie kciuków za "pieguska",mam identyczne odczucie jak i Ty odnośnie jego aksamitności ale dajmy tym razem palmę pierwszeństwa PAULI15-PAULINCE bo chyba trafiła w dziesiątkę z jego określeniem-piegusek
BORG 50
Dzięki stokrotne za pociechę i cieszę się,że zdjęcia mojego pieguska zasługują na uwagę
PAULA15-PAULINKO
Dzięki za trafne określenie moje nowego nabytku
WIOLAMANKA-WIOLECZKO
Dzięki zatrzymanie kciuków
BLUEBERRY-NATALKO
Posłuchałem Twojej rady i nie podlałem storczyka po zmianie podłoża
DUFIN-ANULKO
Przyznaję się bez bicia,że nie spojrzałem na korzenie bo tak mnie zauroczył swoimi kwiatami a to zdarzyło mi się poraz pierwszy,dzięki za przypomnienie
Stokrotne dzięki Wszystkim za słowa pocieszenia,praktyczne rady i trzymanie kciuków za wyprowadzenie pieguska z OIOMU w dobrej kondycji zdrowotnej oraz za kolejne odwiedziny i miłe słowa zawarte w Waszych postach
Skoro się piegusek spodobał to może jeszcze jego wizerunek w kolażykach -a nuż nie udałoby się go odreanimować na OIOM-ie?

Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze
Arku, dobra wiadomość nigdy nie jest zła
Cieszę się razem z Tobą poprawą kondycji tegoż cudaczka. Jeśli tak szybko zareagował na poprawę warunków, to teraz musi być już tylko lepiej. W kolażu jeszcze piękniejszy, oczu oderwać nie mogę.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Blueberry

- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Mam nadzieję, że mimo wszystko uratować się go uda, trzymam kciuki
Ale zdjęcia z przyjemnością obejrzę, jest śliczny, napatrzeć się nie mogę 
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Arek
,ale Ty masz te Storczyki śliczne

piękna nowość
Tomku nie ma się co śmiać
Życzę powodzenia, żeby Ci się uchował i zdrowo rósł. Trzymam bardzo mocno kciuki, bo rzadko spotyka się takie storczyki
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
GIANNA-JANECZKO----BLUEBERRY-NATALKO----GOSIA123A-GOSIU----MAGDZIA-MAGDZIU
Miło mi bardzo,że znów do mnie zawitałyście i jesteście dobrej myśli co do przyszłej dobrej kondycji mojego nowego nabytku-storczyka pieguska-dzięki
Dziękuję również za odwiedzinki i pozdrawiając zapraszam ponownie do siebie Was,Forumowiczów i Gości
Dziś moje jeszcze kwitnące cztery storczyki:

Pozdrawiam Wszystkich
Miło mi bardzo,że znów do mnie zawitałyście i jesteście dobrej myśli co do przyszłej dobrej kondycji mojego nowego nabytku-storczyka pieguska-dzięki
Dziękuję również za odwiedzinki i pozdrawiając zapraszam ponownie do siebie Was,Forumowiczów i Gości
Dziś moje jeszcze kwitnące cztery storczyki:

Pozdrawiam Wszystkich
- wiolamanka

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Arku cała czwórka sympatyczna,nawet nie będę wybierała który najpiękniejszy 
Arek robiłeś coś z nowym, przesadzałeś po tym zalaniu? czy dajesz mu żyć swoim rytmem?
Tęczowy wymiata, a na pierwszej fotce wgląda jakby miał bliźniaka
Tęczowy wymiata, a na pierwszej fotce wgląda jakby miał bliźniaka
A już miałam pójść spać... dobrze że tego nie zrobiłam. Po Twojej kwietnej terapii, będę lepiej spała 
Z pozdrowieniami - Janka
- Blueberry

- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Nie no, ja tu zaraz na zawał zejdę
Co za piękności
Masz oko i dużo szczęścia do wyszukiwania takich cudeniek 
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- Karnova
- 1000p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Same piękności
bardzo ładnie uchwyciłeś ich całą urodę 
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- sylcia199
- 500p

- Od: 25 paź 2012, o 11:28
Piękne zbiorowisko
Prosze o więcej takich kolorowych fotek