Moja działka - rydnor - 2008r
Moja działka - rydnor
Geniu,nie ma się czego bać,tylko Będziesz miała fioletowe stemple.Później kubek mleka z miodem i czekać na efekt.Pozdrawiam.Ryszard
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ja tam myślę że na działce jeszcze wszystko zdążysz posprzątać i ogarnąć przed zimą.
Tylko nie szalej na początku i stopniowo się hartuj na tym mrozie.
Oczywiście najpierw to się musisz wykurować do końca.
Rysiu też nie dawno chory były ale się szybko pozbierał i działkę całą ogarną.
Tobie też się uda to uczynić

Tylko nie szalej na początku i stopniowo się hartuj na tym mrozie.
Oczywiście najpierw to się musisz wykurować do końca.

Rysiu też nie dawno chory były ale się szybko pozbierał i działkę całą ogarną.

Moja działka - rydnor
Cieszę się,że wracasz Geniu do zdrowia.Będziesz musiała się sprężać ze swoimi pięknymi kwiatami,ale Mąż pomoże i będzie OK.
Ja jak Krzysiu mówi,przechodziłem to szybciej a robotę na działce z żoną ,szybko załatwiliśmy.
Byłem dzisiaj na działce,przywiozłem resztę gruszek,częściowo jabłek,kosiarkę,środki ochrony i inne cenniejsze narzędzia.Licho nie śpi.
Chcemy jechać w sobotę,zagrabić liście,takie ostatnie roboty,chcę rozsypać Dolomit-wapno magnezowe i będziemy czekać na zimę.
Zrobiłem parę zdjęć ponuro ,nie to co na wiosnę.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.

Geniu na 5 zdjęciu są kwiatki,jeszcze kwitną nie wiemy jak się nazywają.może Wiesz.
Ja jak Krzysiu mówi,przechodziłem to szybciej a robotę na działce z żoną ,szybko załatwiliśmy.
Byłem dzisiaj na działce,przywiozłem resztę gruszek,częściowo jabłek,kosiarkę,środki ochrony i inne cenniejsze narzędzia.Licho nie śpi.
Chcemy jechać w sobotę,zagrabić liście,takie ostatnie roboty,chcę rozsypać Dolomit-wapno magnezowe i będziemy czekać na zimę.
Zrobiłem parę zdjęć ponuro ,nie to co na wiosnę.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.

Geniu na 5 zdjęciu są kwiatki,jeszcze kwitną nie wiemy jak się nazywają.może Wiesz.

Moja działka - rydnor
Jadziu;dzięki za odwiedziny,oczywiście Możesz brać ile Chcesz.Już sam nie wiem,która wnuczka do kogo jest podobna,są 4.Te na fotkach są od starszego syna.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard
- krzysiek86
- Kontakt:
No tak działka już nie wygląda tak jak wiosną.
Ale skończą się mrozy wszystko wróci do normy.
Już nie umie się wiosny doczekać bo strasznie
lubię obserwować jak drzewa i krzewy się budzą
do życia
No ale w sumie zima też ma swój urok.
Oby troszkę śniegu spadło to będzie można fajne
fotki robić
Ale byle nie za dużo
tego śniegu bo co za dużo to nie zdrowo

Ale skończą się mrozy wszystko wróci do normy.
Już nie umie się wiosny doczekać bo strasznie
lubię obserwować jak drzewa i krzewy się budzą
do życia

Oby troszkę śniegu spadło to będzie można fajne
fotki robić

tego śniegu bo co za dużo to nie zdrowo

Re: Moja działka - rydnor
No tak....chciałbyś aby zawsze była wiosna.....nie ma tak dobrzerydnor pisze: Zrobiłem parę zdjęć ponuro ,nie to co na wiosnę.

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Moja działka - rydnor
Witam Wszystkich,dopiero siadłem do kompa,dzisiaj piłkarska środa,trzeba było obejrzeć mecze.
Krzysiu;zdecydowanie wolę wiosnę,jesień jest ładna,ale ta "złota polska".Zima jest fajna,jak jest śnieg i -10,można też poszaleć.
Geniu;choróbsko nie chce odejść,u mnie, też to idzie ciężko,ale jestem dobrej myśli,że z każdym dniem będzie lepiej,czego Ci serdecznie życzę.Co do tych kwiatków,to żona mówi,że to nie jest ślaz,chociaż jest to roślina jednoroczna.Zaciekawiła mnie bo długo się trzyma.
Basiu;wiem,że każda pora roku ma swoje za i przeciw,jednak budzenie się przyrody na wiosnę.drzewa obsypane kwiatami,ja uważam za najpiękniejszą.Nic na to nie poradzę,ten widok mnie kręci a szpaki karmią młode.Serdecznie Was Pozdrawiam.Ryszard. ;:28
Krzysiu;zdecydowanie wolę wiosnę,jesień jest ładna,ale ta "złota polska".Zima jest fajna,jak jest śnieg i -10,można też poszaleć.
Geniu;choróbsko nie chce odejść,u mnie, też to idzie ciężko,ale jestem dobrej myśli,że z każdym dniem będzie lepiej,czego Ci serdecznie życzę.Co do tych kwiatków,to żona mówi,że to nie jest ślaz,chociaż jest to roślina jednoroczna.Zaciekawiła mnie bo długo się trzyma.
Basiu;wiem,że każda pora roku ma swoje za i przeciw,jednak budzenie się przyrody na wiosnę.drzewa obsypane kwiatami,ja uważam za najpiękniejszą.Nic na to nie poradzę,ten widok mnie kręci a szpaki karmią młode.Serdecznie Was Pozdrawiam.Ryszard. ;:28
- krzysiek86
- Kontakt:
No wiesz z wiosną i latem nie ma równych
To są najważniejsze pory roku
Ja najbardziej lubię oglądać jak listki się tworzą i jak kwiatków przybywa na roślinach
No a co do tego kwiatuszka łatwo i szybko możesz to sprawdzić. Wejdź tutaj: http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=35 i stwórz Swój wątek z pytaniem a odpowiedz na pewno otrzymasz.

Ja najbardziej lubię oglądać jak listki się tworzą i jak kwiatków przybywa na roślinach

No a co do tego kwiatuszka łatwo i szybko możesz to sprawdzić. Wejdź tutaj: http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=35 i stwórz Swój wątek z pytaniem a odpowiedz na pewno otrzymasz.

Moja działka - rydnor
zgadzam się z Tobą Krzysiu,coś w tym jest,jak to cała roślinność budzi się z zimowego snu.
Geniu;zapytałem o ten kwiatek z ciekawości,nie ma problemu,ważne jak się Czujesz,myślę,że coraz lepiej,w końcu musi odpuścić.Pozdrawiam Ryszard.
Geniu;zapytałem o ten kwiatek z ciekawości,nie ma problemu,ważne jak się Czujesz,myślę,że coraz lepiej,w końcu musi odpuścić.Pozdrawiam Ryszard.
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Rysiu dużo masz tych jabłek jeszcze, ;:8 może bym wpadła po troche
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moja działka - rydnor
Zosiu;właśnie pisałem o Tobie u Krzysia,że Masz fretkę,bo Jadzia pokazała swoją.Zosiu przychodź kiedy chcesz i póki są jabłka,bo to już ostatki.W sobotę chcemy resztę oberwać i to będzie wszystko w tym roku.Uważam,że był to dobry rok.Jak Twoja frecia?.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard ;:44