Przepięknie to wszystko u Ciebie wygląda Halinko.U mnie to na razie pobojowisko,teren zaorany,kupiłam ziemię ogrodową ,jest już wysypana i teren w miarę wyrównany.Dzierżawię 127 m2,ogrodzenie metalowe panelowe,wysokość 1.50 cm,to ochrona przed Panami którzy do tej pory załatwiali swoje potrzeby pod moim balkonem.

Mam trochę pomysłów jak zagospodarować.Uwielbiam Prowansję, więc na pewno pod płotem posadzę pnące róże,lawenda też musi być i hortensje, koniecznie niebieskie,zobaczymy co mi jeszcze do głowy przyjdzie, a może ktoś coś podpowie

Na taki piękny ogród jak u Ciebie na pewno będę musiała kilka lat poczekać i sporo pracy włożyć,ale jak widać opłaca się

.Interesuje mnie jeszcze czy na zrobienie takiego zejścia z balkonu które w każdej chwili można odsunąć i rozmontować,starałaś się o pozwolenie na budowę? Ja pomyślałam,że skoro teren nie jest mój ,nie mogę nic na stałe montować więc wymyśliłam taką prowizorkę na kółkach tylko przymocowaną do balkonu.Pozwolenie na zrobienie zejścia mam tylko od spółdzielni,żadnego pozwolenia na budowę, niedługo będę mieć kontrole inspekcji budowlanej,życzliwy sąsiad mnie podkablował,trochę się martwię,że każą to rozebrać

. Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.