Zieloni współmieszkańcy Ani
No rzeczywiście, można się zakochaćmyszorek pisze:Zachorowałam...na crassule
cuda!!
to dwie crassule, inaczej grubosze, a ostatni dziwoląg to wilczomlecz (euphorbia)kaczucha pisze:Co to jest to w przedostatnim rządku ??? Wygląda superowo. Ten ostatni dziwoląg też jest fenomenalny . Wielkie WOW
Kochana widzę, że zdjęcia Cię troszeczkę oślepiłyZiel-ona pisze:O choinka Cuda normalnie! Tego ostatniego też mam, to Euphorbia - wilczomlecz, ale jaki to nie wiem
Tak, właśnie japonica
Dobra lecimy dalej z tym koksem, bo coś mi się wydaje, że nie zdążę pokazać swoich "staroci" a już będą nowe do pokazywania. Niestety mam bardzo mało wolnego czasu na śledzenie forum, ale spędzam tutaj z Wami każdą wolną chwilę

Pierwszy i drugi rządek to ogólny rzut na duży pokój
senecio Rowleya, ceropegia Woodi, pąk graptopetalum się powiększa, granat
butia, eszynantus, pachyfytum, kotyledon i adromischus w jedej donicy
Dobra lecimy dalej z tym koksem, bo coś mi się wydaje, że nie zdążę pokazać swoich "staroci" a już będą nowe do pokazywania. Niestety mam bardzo mało wolnego czasu na śledzenie forum, ale spędzam tutaj z Wami każdą wolną chwilę

Pierwszy i drugi rządek to ogólny rzut na duży pokój
senecio Rowleya, ceropegia Woodi, pąk graptopetalum się powiększa, granat
butia, eszynantus, pachyfytum, kotyledon i adromischus w jedej donicy
Basiu nie padaj mi tu trupem, bo ja nie wszystko jeszcze pokazałam, jeszcze Cię troszkę pomęczę. Mam jeszcze około stu kaktusów, których Wam nie przedstawiałam
Wilczomlecza nie mogłam Ci obiecać bo sama mam maluśkiego od siostry, ale z tego co pamiętam to miałaś sobie coś wybrać z mojej kolekcji
A bulwek ceropegi tak nie wszadzałam tylko tak dostała i mam ich nie ruszać, więc tak sobie leżą.
Wilczomlecza nie mogłam Ci obiecać bo sama mam maluśkiego od siostry, ale z tego co pamiętam to miałaś sobie coś wybrać z mojej kolekcji
A bulwek ceropegi tak nie wszadzałam tylko tak dostała i mam ich nie ruszać, więc tak sobie leżą.
Dzięki Ilonko, aeonium z czasem pewnie będzie do podziału, bo już puszcza boczne odrosty, choć jeszcze dobrze korzonków nie ma.anoli pisze:Cuda pokazujeszAeonium śliczniutkie i słodkie, ale peperomki najbardziej mi się sodobały - poza rzutem ogólnym pokoju rzecz jasna
![]()
Bożenko marnierany na poprzedniej stronie na pewno nie ma, ale gdzieś w moim wątku pewno ją znajdziesz, bo posiadam tą crassulke. A coAniu czy na jednym ze zdjęć na poprzedniej stronie jest crassulla marnierana?