Witajcie moje drogie , tak mi miło,że w czasie mojej nieobecności odwiedziliście mnie tak licznie,dziękuję,padł mi twardy dysk i 2 dni nie miałam laptopa,dopiero dzisiaj wieczorem odebrałam naprawiony
Dorotko,piwonie teraz sadzone strasznie wyrywają do przodu,troszkę wiosny zaczyna się pokazywać,pozdrawiam gorąco

i buziaczki dla Ciebie
Aniu,troszkę się u mnie z tą wiosną poprawia,ale nie mam dużo wiosennych,teraz zakwitną narcyzy, za to później to u mnie jest szał kwiatowy,jak wszystko naraz zakwita,dobrej nocki życzę i posyłam człuski
Iwonko,żeby tak było jak piszesz to byłoby cudnie,buziaczki dla Ciebie
Marysiu,czas leci nieubłaganie ,zaraz wrócisz do swoich obowiązków ze zdwojoną siłą,pozdrawiam gorąco i miłej nocki życzę

, duże buziaki
Ulciu,u mnie też wczoraj padało i dzisiaj troszkę ,jest zimno,ale trzeba się dobrze ubrać i iść do ogrodu,dzisiaj miałam wyjazdowy dzień i nie wiele zrobiłam w ogrodzie.no i nie miałam laptopa,pozdrawiam gorąco i miłej nocki życzę
Ewuniu,kupiłam piwonię koperkową od Ewy Gloriadei w listopadzie i ma teraz 3 pączki , nie zrobiłam jej zdjęcia ,bo robiłam tym zasadzonym teraz,ale naprawię to,buziaczki dla Ciebie
Stasiu,moje piwonie stare też są dużo mniejsze,a wszystkie teraz sadzone tak rosną,u mnie też pada i zimno,może jutro się poprawi całuski dla Ciebie
Marysiu,przed Tobą nie mam tajemnic zamówiłam u Asiagaw ,Waja,Świat cebul,Bilscy i Marek P,miłej nocki życzę