Miłej nocki
Ogród Marty cz. IV
- Andzia84
- 1000p

- Od: 23 sty 2014, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Marto, i gdzie ta szara wiosna u Ciebie? Chyba ją już ta kolorowa przegoniła
Wawrzynek ślicznie Ci kwitnie, a piwonie lada chwila będą miały liście. Rabatki na ukończeniu, teraz nic tylko kawkę pić w ogrodzie
A lamka na głowę to jest jedna z najważniejszych rzeczy w domu
Mój eM też ciągle z nią siedzi pod samochodem, a ja całe 3 zimy przechodziłam z nią wieczorem po drewno. Normalnie człowiek od takiej lampki się uzależnia
Do nocnego sadzenia jeszcze nie stosowałam, ale kto wie 
Miłej nocki
Miłej nocki
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- trillum30a
- 200p

- Od: 6 lut 2012, o 15:24
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Martuniu muszę przyznać, że piwonie są bardzo ładne cały czas, piękne kwiaty w okresie kwitnienia potem ozdobne są liście a na wiosnę bardzo wesoło wschodzą, we wszystkich odcieniach czerwieni i różu..... No i zaczął się ostatni tydzień 
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Martuś jaka masz pogodę u mnie calą noc padało
roślinki mam zasilone w nawóz i wodę
dostałam wiadomość że paczuszkę przygotowano do nadania koło czwartku szpadel w dłoń i hejka na róże
Pozdrawiam
i miłego poniedziałku
dostałam wiadomość że paczuszkę przygotowano do nadania koło czwartku szpadel w dłoń i hejka na róże
Pozdrawiam
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Martuś a co sądzisz o piwonii koperkowej?
Planuję sobie ją kupić
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Piwonie ładnie Ci wystartowały, moje dużo niższe, wawrzynek piękny.
U mnie się rozpadało i ochłodziło i na razie przerwa z pracami polowymi.
Pozdrawiam cieplutko
U mnie się rozpadało i ochłodziło i na razie przerwa z pracami polowymi.
Pozdrawiam cieplutko
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Martuś piękne te Twoje piwonie
możesz zdradzić dostawcę
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Martuś, moje piwonie też wychodzą z ziemi, te od Ewy też przyszły już z kiełkami, a Jeanne Dar'c to wyjątkowo wielkie kły już ma, natomiast w zeszłym roku kupiłam gdzieś w necie (nie pamiętam gdzie) trzy sztuki, przyszły takie mikrusy że całe zeszły sezon wkurzały mnie straszliwie, bo były z nich paskudne konusy, widzę jednak, że w tym sezonie ładnie wystartowały, ale na kwiaty to w najbliższych latach nie liczę, chyba że mnie zaskoczą, ale nie sadzę, i boje się teraz, żeby z cebule.pl takie paskudy nie przyszły
Wawrzynek ślicznie Ci kwitnie
Wawrzynek ślicznie Ci kwitnie
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Martuś,kurczaki,co za nazwy,nie mam ani jednej z tych roślin,które pokazałaś. 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu tegoroczne zakupy już się budzą do życia. Ale będzie u Ciebie piwoniowo i do tego przecudnie 
Deszczyk się przyda u mnie w nocy popadało a dzisiaj pochmurnie ale deszczyku nie ma. W nocy niech pada a w dzień niech będzie sucho i ciepło.
Deszczyk się przyda u mnie w nocy popadało a dzisiaj pochmurnie ale deszczyku nie ma. W nocy niech pada a w dzień niech będzie sucho i ciepło.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na te piwonie czekam prawie tak niecierpliwie jak Ty
Ale się napatrzę
Od rana pada, więc zakwasy po całym dniu lenistwa ogrodowego przestaną mi dokuczać
Od rana pada, więc zakwasy po całym dniu lenistwa ogrodowego przestaną mi dokuczać
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witajcie moje drogie , tak mi miło,że w czasie mojej nieobecności odwiedziliście mnie tak licznie,dziękuję,padł mi twardy dysk i 2 dni nie miałam laptopa,dopiero dzisiaj wieczorem odebrałam naprawiony
Dorotko,piwonie teraz sadzone strasznie wyrywają do przodu,troszkę wiosny zaczyna się pokazywać,pozdrawiam gorąco
i buziaczki dla Ciebie
Aniu,troszkę się u mnie z tą wiosną poprawia,ale nie mam dużo wiosennych,teraz zakwitną narcyzy, za to później to u mnie jest szał kwiatowy,jak wszystko naraz zakwita,dobrej nocki życzę i posyłam człuski
Iwonko,żeby tak było jak piszesz to byłoby cudnie,buziaczki dla Ciebie
Marysiu,czas leci nieubłaganie ,zaraz wrócisz do swoich obowiązków ze zdwojoną siłą,pozdrawiam gorąco i miłej nocki życzę
, duże buziaki
Ulciu,u mnie też wczoraj padało i dzisiaj troszkę ,jest zimno,ale trzeba się dobrze ubrać i iść do ogrodu,dzisiaj miałam wyjazdowy dzień i nie wiele zrobiłam w ogrodzie.no i nie miałam laptopa,pozdrawiam gorąco i miłej nocki życzę
Ewuniu,kupiłam piwonię koperkową od Ewy Gloriadei w listopadzie i ma teraz 3 pączki , nie zrobiłam jej zdjęcia ,bo robiłam tym zasadzonym teraz,ale naprawię to,buziaczki dla Ciebie
Stasiu,moje piwonie stare też są dużo mniejsze,a wszystkie teraz sadzone tak rosną,u mnie też pada i zimno,może jutro się poprawi całuski dla Ciebie
Marysiu,przed Tobą nie mam tajemnic zamówiłam u Asiagaw ,Waja,Świat cebul,Bilscy i Marek P,miłej nocki życzę

Dorotko,piwonie teraz sadzone strasznie wyrywają do przodu,troszkę wiosny zaczyna się pokazywać,pozdrawiam gorąco
Aniu,troszkę się u mnie z tą wiosną poprawia,ale nie mam dużo wiosennych,teraz zakwitną narcyzy, za to później to u mnie jest szał kwiatowy,jak wszystko naraz zakwita,dobrej nocki życzę i posyłam człuski
Iwonko,żeby tak było jak piszesz to byłoby cudnie,buziaczki dla Ciebie
Marysiu,czas leci nieubłaganie ,zaraz wrócisz do swoich obowiązków ze zdwojoną siłą,pozdrawiam gorąco i miłej nocki życzę
Ulciu,u mnie też wczoraj padało i dzisiaj troszkę ,jest zimno,ale trzeba się dobrze ubrać i iść do ogrodu,dzisiaj miałam wyjazdowy dzień i nie wiele zrobiłam w ogrodzie.no i nie miałam laptopa,pozdrawiam gorąco i miłej nocki życzę
Ewuniu,kupiłam piwonię koperkową od Ewy Gloriadei w listopadzie i ma teraz 3 pączki , nie zrobiłam jej zdjęcia ,bo robiłam tym zasadzonym teraz,ale naprawię to,buziaczki dla Ciebie
Stasiu,moje piwonie stare też są dużo mniejsze,a wszystkie teraz sadzone tak rosną,u mnie też pada i zimno,może jutro się poprawi całuski dla Ciebie
Marysiu,przed Tobą nie mam tajemnic zamówiłam u Asiagaw ,Waja,Świat cebul,Bilscy i Marek P,miłej nocki życzę
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Iwonko,takie różne przychodzą te piwonie to wszystko zależy od ceny myślę, oni dzielą na malutkie kawałki dadzą niską cenę ,ale mają dużo sadzonek ,ja wolałabym zapłacić za porządną piwonię,bo piwonia z takiego małego kawałeczka długo rośnie i to jest wkurzające,wawrzynek obficie w tym roku zakwitnął,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Małgosiu,tyle jest odmian piwonii,że głowa mała a i nazwy przeróżne,zobaczymy co pokażą
miłej nocki
Sylwio,u mnie też padało i zimno ,ale ma się poprawić,piwonie dziwnie wyrywają do przodu,przynajmniej te nowe,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Ewo,ja też czekam ,ale to może być figa z makiem
,u mnie też padało przez 2 dni i jest bardzo zimno i też miałam przerwę od ogrodu,pozdrawiam

Małgosiu,tyle jest odmian piwonii,że głowa mała a i nazwy przeróżne,zobaczymy co pokażą
Sylwio,u mnie też padało i zimno ,ale ma się poprawić,piwonie dziwnie wyrywają do przodu,przynajmniej te nowe,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Ewo,ja też czekam ,ale to może być figa z makiem
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś witam bardzo serdecznie
mam nadzieje zę niema strat w zdjęciach i ważnych dokumentach.
Ja bez kompa to jak bez oczy.
Ja bez kompa to jak bez oczy.
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt: