Magdzia pięknie. Muszę mamie pokazać twoje fotki, bo ona mówi, że u mnie dużo. Passiflora cały rok w domu? Ja właśnie kupiłam, ale jest w ogrodzie. Oczywiście zastanawiam się co z nią będzie zimą...
Piękne masz rośliny hoje robią wrażenie, bardzo podobają mi się kwiaty u Multiflory
Trochę zazdroszczę kwitnienia kliwii, ale tak pozytywnie moja już trzeci rok się ociąga, nie wiem jak jej dogodzić żeby zakwitła.
Magda alez Cię zahojowało co jedna to piękniejsza, i sobie pomyślałam, że multiflora... to dopiero "byk"! ale zobaczyłam tą taką ogromną z kwiatuszkiem fioletowym na końcu (passiflora jak dobrze doczytałam) - jesusku strasznie mi się podoba jak z jej uprawą? jak każda hoja...? bo nie wiem czy zacząć Cię już napastować czy jeszcze odczekać
w ogóle to masz wspaniały jedno-gatunkowy busz taki pokój hoj to...
Aguś miła moja dziękuje
Baiana dziękuje
Patrycjo ona ma rok tylko ta pasiunia
Jolu kochana zwykłym nawozem takim śmierdzącym
Mika dziękuje
Gardenio zwykły nawóz daj a moja kliwia cały czas jest w domu w pokojowej tem ,mam trzy i wszystkie kwitły
Kubasiu musisz ją do domu dać
Mniodkowa możesz napastować zaraz wstawię drugą
Karolinko miła dziękuje
Arkadius miło
Justuś jeszcze jakoś daje radę
Boże kochany mam tak mało wolnego czasu ,,,że jak go w ogóle mam to nie wiem gdzie wpaść najpierw
Tesiu ślicznie dziękuje
Jolu mam jeszcze taką ale nie kwitnie jeszcze
Jolu o kwiatuszkach Twoich pamiętam ,czekam na limoniace aż puści liście bo pęd już puściła
ta niebieściutka jest dopiero taka