Pozdrawiam Cię serdecznie
Ogródeczek An-ki cz.3
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
Aniu, z przyjemnością obejrzałam wszystkie zdjęcia- pięknie kwitną lilie i liliowce
Natomiast róże zachwycają!!!
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
ANIU!
Różowa pnąca cudowna. Zapisałam i jesienią zapoluję, bo wszystkie moje pnące /mam tylko takie/
róże przemarzły. Dziękuję.
Różowa pnąca cudowna. Zapisałam i jesienią zapoluję, bo wszystkie moje pnące /mam tylko takie/
róże przemarzły. Dziękuję.
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Grażka White Meidelanda u mnie wypuściła kolejne gałązki z kwiatami...także nie martw się będzie kwitła całe lato...
Anka Pnąca Blues ...hm ,cały czas się nad nią zastanawiam
ale z drugiej strony podobna jest trochę do mojej Jasminy...Miejsce mi się zrobi w ogrodzie na kolejną róże,krzaczastą lub pnącą ,na jesień wykopuję Theresę Bugnet...na tyły działki... 
Anka Pnąca Blues ...hm ,cały czas się nad nią zastanawiam
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu masz piękne róże, mnie bardzo podoba się Blues o gęsto poukładanych płatkach i ślicznym kolorze.
Jakie ogromne lilie trąbkowe, wyobrażam sobie, zapach, który rozchodzi sie po ogrodzie.
Jakie ogromne lilie trąbkowe, wyobrażam sobie, zapach, który rozchodzi sie po ogrodzie.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANUŚ gdzieś oglądałam Jazz a u Ciebie Blues wszystkie pnące i do tego pachnące . Jak mam być szczera to Blues bardziej w moim typie no i Meidlandka . Leluje też sliczniutkie i na dodatek pachnące -ach ten ich piękny zapach . Te pachnące już na razie przekwitły teraz tylko czekam na kwiaty Casablanki i jej upojny zapach
W taką pogodę pracy Ci nie zazdroszczę a wiekowemu tatkowi złóż ode mnie zyczenia dobrego zdrówka na długie lata
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ja w tym roku tylko mogę popatrzeć na cudowne okazy lili u mnie gryzonie załatwiły większość, nie wiem co zakwitnie ale w tym roku koszyczki bezapelacyjnie z liliami.
Aniu, piękne masz róże, i widze,że ciągle nowych przybywa
Ja w ogóle nie powinnam tu wchodzić do Ciebie, bo się zarażam
Moje kolejne chciejstwa to Blues i Bantry Bay.
Lilie też masz dorodne, u mnie jeszcze nie kwitną.
Lilie też masz dorodne, u mnie jeszcze nie kwitną.
Witaj Aniu wpadłam z rewizytą i jestem zachwycona.
Te twoje roślinki, a zwłaszcza te róże.
Ja miałam 3 krzewy róż, ale niestety padły.
Po spacerze po twoim ogrodzie mam chęć na kupno następnych. Mam nadzieję, że przy kłopotach będę się mogła zwrócić do Ciebie o rade
Te twoje roślinki, a zwłaszcza te róże.
Po spacerze po twoim ogrodzie mam chęć na kupno następnych. Mam nadzieję, że przy kłopotach będę się mogła zwrócić do Ciebie o rade
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Mam takie same pachnące cudownie trąby
To muszę się uśmiechnąć do Asi. Może i dla mnie coś przywiezie. A może nawet o Płock zahaczy

To muszę się uśmiechnąć do Asi. Może i dla mnie coś przywiezie. A może nawet o Płock zahaczy
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANIU na pewno jesteś zapracowana i zmęczona
zostawiam
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Tak jak wyczuła Jadziulka byłam zapracowana.Teraz przygotowuję się do wyjazdu.
Tosiu 2 lata temu byłam w podobnej sytuacji-dopiero zaczynałam przygodę z ogrodem i kwiatami.
To bardzo wciągająca miłość i pasja.Za rok będziesz ekspertem od nazw i gatunków roślin-zobaczysz sama.
Małgosiu no to wieczory mamy aromatyczne.Fantastycznie jest wtedy posiedzieć na tarasie i delektować się pachnidłami.
Aniu jak już jesteś z nami na forum to z pewnością choroba różana Cię dopadnie.A sama zorientujesz się ile tu specjalistek od róż i nie tylko.Zawsze służe pomocą jeśli bedę w danym temacie dobra.
Foggia
tak się cieszę,że zajrzałas.Bantry Bay polecam-piękna i dopiero dzisiaj zrzuciła kwiaty(Chyba miesiąc trzymały się)Blues widzę radzi sobie z tą spiekotą.
Taro ale na pewno coś z lilii zakwitnie.Będziemy je podziwiać a koszyczki swoją drogą to dobra sprawa.
Tajko-dziękuję.Lilia Gizmo jest największa jaką dostałam u pana Pajdy.Pachnie a kwiaty ma gigantyczne-28cm-zmierzyłam.
Wyobraż sobie 12 takich kwiatów na 1 łodydze.
Tosiu 2 lata temu byłam w podobnej sytuacji-dopiero zaczynałam przygodę z ogrodem i kwiatami.
To bardzo wciągająca miłość i pasja.Za rok będziesz ekspertem od nazw i gatunków roślin-zobaczysz sama.
Małgosiu no to wieczory mamy aromatyczne.Fantastycznie jest wtedy posiedzieć na tarasie i delektować się pachnidłami.
Aniu jak już jesteś z nami na forum to z pewnością choroba różana Cię dopadnie.A sama zorientujesz się ile tu specjalistek od róż i nie tylko.Zawsze służe pomocą jeśli bedę w danym temacie dobra.
Foggia
Taro ale na pewno coś z lilii zakwitnie.Będziemy je podziwiać a koszyczki swoją drogą to dobra sprawa.
Tajko-dziękuję.Lilia Gizmo jest największa jaką dostałam u pana Pajdy.Pachnie a kwiaty ma gigantyczne-28cm-zmierzyłam.
Wyobraż sobie 12 takich kwiatów na 1 łodydze.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Gizmo ma w tej chwili 6 kwiatow i już wygląda imponująco.Jest bielutki z gardziołkiem złotawym.Pachnie nieziemsko.Polecam ją.

Może ktoś wie jak tej lilii na imię?

Taki złoty ma środek.

Może ktoś wie jak tej lilii na imię?

Taki złoty ma środek.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Bardzo się cieszę, że zakupiłam trochę lilii. są cudne.
Muszę rano sprawdzić jak nazywa się moja lilia. Podobną mam do tej Gizmo.
Muszę rano sprawdzić jak nazywa się moja lilia. Podobną mam do tej Gizmo.