No nie wiem, zniechęciłam się a tak mi się podobają

Haniu juka to prezent - to co widac na fotce to juz "dzieci" tej podarowanej, była ich masa, mamy ich teraz ok. 20 krzaków przesadzonych od starych roślin, jeśli się przyją to za rok będe rozdawała na forumHannaCS pisze:halo kobieto jaką masz już dużą hostę
powiedz czy Yukke taką kupiłaś czy z nasionka hodujesz...
wiesz ja sobie postanowiłam wyhodować z nasion taką niebieską yukke i araucarię też
tera będę na nie chuchać i gadać do nich, żeby urosły

Romko - to tak jak u mnie, wody w studni brakować zaczyna,Romualda Witczak pisze:Jestem u Ciebie Edytko z rewizytą bardzo ładnie już zagospodarowałaś
swój ogródek piękny tulipanek różowy ja dziś wróciłam ze swojej działeczki
zrobiłam zdjęcia bergeni ale tak jak myślałam u mnie wszystko opóżnione susza
tragiczna try dni laliśmy wodę dopiero roślinki zaczęły wychodzić z ziemi teraz
jak pojedziemy na pewno będzie piękniej.Dobrej nocki życzę

jejku ale Ci sie mnożą..EdytaB pisze:Haniu juka to prezent - to co widac na fotce to już "dzieci" tej podarowanej, była ich masa, mamy ich teraz ok. 20 krzaków przesadzonych od starych roślin, jeśli się przyją to za rok będe rozdawała na forumHannaCS pisze:halo kobieto jaką masz już dużą hostę
wiesz ja sobie postanowiłam wyhodować z nasion taką niebieską yukke i araucarię też

kochana jesteś Ave, ja postaram się odwdzięczyćAve pisze:Edytko, kwiatki w drodze (pocztowej ;))
Serduszkę możesz podzielić na mniejsze kępki. I może warto ją trochę cieniować, zanim się nie zadomowi na nowym miejscu, o podlewaniu oczywiście nie wspominając
Do kompletu masz jeszcze ułudkę wiosenną - tą też możesz podzielić na mniejsze kawałeczki, rozmnaża się łatwo, rozłogami, i będziesz miałą niebiesko na wiosnę.

ja już bym rozdawała gdyby była moja ale jest babcina więc przy podziale decydowałam gdzie wsadzić ale nie mogłam wziąć dla kogoś.HannaCS pisze:jejku ale Ci się mnożą..EdytaB pisze:Haniu juka to prezent - to co widac na fotce to już "dzieci" tej podarowanej, była ich masa, mamy ich teraz ok. 20 krzaków przesadzonych od starych roślin, jeśli się przyją to za rok będe rozdawała na forumHannaCS pisze:halo kobieto jaką masz już dużą hostę
jakbyś już w przyszłym roku rozdawała... to ja też jedna poproszę