Spokojnej nocki
Ogródek Olgi - Olga00
Witaj Gosieńko. W sobotę nazbierałam trochę więcej niż poprzednio, ale zdjęć nie robiłam, po prostu wyleciało mi z głowy, wiesz jak to jest w sobotę, zaraz po grzybkach szybki prysznic , zakupy sprzątanie, obiad później wzięłam się za czyszczenie grzybów, ale pojedliśmy smażonych i trochę poszło do suszenia. Szkoda, że Bogunia już nie ma czasu na grzybki

Halinko jesteś rannym ptaszkiem, ja o tej porze to jeszcze smacznie
chyba, że rano do pracy muszę iść do pracy to wstaję o 5 godzinie.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Halinko jesteś rannym ptaszkiem, ja o tej porze to jeszcze smacznie
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Witam
Dzisiaj była piękna pogoda, więc cały dzień spędziłam w ogrodzie, oczywiście ciężko pracowałam
Zmieniłam obrzeża, tak mi się wydaje, że teraz jest ładniej i wygodniej do koszenia.

I jeszcze kwiatki, które dopiero teraz zakwitły

Szkoda, że dzień się kończy, bo ja muszę iść na noc do pracy
Pozdrawiam i życzę wszystkim dobrej nocki

Zmieniłam obrzeża, tak mi się wydaje, że teraz jest ładniej i wygodniej do koszenia.

I jeszcze kwiatki, które dopiero teraz zakwitły

Szkoda, że dzień się kończy, bo ja muszę iść na noc do pracy
Pozdrawiam i życzę wszystkim dobrej nocki
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam 
No i jedna rabatka skończona, już zaczęłam drugą. Jutro ma być piękna pogoda (27 stopni) to może uda mi się skończyć następne rabatki, tylko muszę wcześnie wstać
Krzysiu dziękuję, masz rację, że dni wolne od pracy szybko mijają, ale co to byłoby za życie bez pracy
Halinko, Martuniu gazanie też mi się podobają, tylko są trochę późno bo w innych ogrodach były dużo wcześniej.
Gosieńko miło mi, że tak raniutko do mnie zaglądasz
Boguniu nie musisz być cichutko, ja mam bardzo mocny sen, a ogóreczków rób ile się da, bo na drugi rok nie wiadomo czy będzie taki urodzaj
Życzę Wam wszystkim spokojnej nocy
No i jedna rabatka skończona, już zaczęłam drugą. Jutro ma być piękna pogoda (27 stopni) to może uda mi się skończyć następne rabatki, tylko muszę wcześnie wstać
Krzysiu dziękuję, masz rację, że dni wolne od pracy szybko mijają, ale co to byłoby za życie bez pracy
Halinko, Martuniu gazanie też mi się podobają, tylko są trochę późno bo w innych ogrodach były dużo wcześniej.
Gosieńko miło mi, że tak raniutko do mnie zaglądasz
Boguniu nie musisz być cichutko, ja mam bardzo mocny sen, a ogóreczków rób ile się da, bo na drugi rok nie wiadomo czy będzie taki urodzaj
Życzę Wam wszystkim spokojnej nocy