Ogród dewuka
- Onak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Skrzynia z kwiatami na tarasie - miodzio - przeszłam wszystkie strony twego wątku - zauroczyły mnie koty (są to moje ulubione zwierzaki) i piesio na zdjęciu :-0 he he he
Ale najbardziej zauroczyły mnie twoje rośliny - cudowne - i tyle miejsca masz na nie. eh.. faajnie - mam nadzieje, że sąsiad nauczył się na błędach i drugi raz takiego numeru Ci nie wytnie... Pozdrawiam wieczorowo, buziaki! 

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- Onak

- Kontakt:
Ja dziś u nas w ogrodniczym takie rojniki widziałam, trochę ich mieli -kosztowały ok 2 zł za jeden. To dużo czy mało? One chyba lubią słońce no nie? I mało wody? Dużo pytań dziś zadaję..

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- dewuka

- Od: 1 sty 2008, o 13:37
To całkiem znośna cena. Ja kupiłam kilka na targu w miasteczku po 1 zł ale były kopane i sprzedawane bez doniczek. Lubią słoneczko i brak wody im nie przeszkadza.Onak pisze:Ja dziś u nas w ogrodniczym takie rojniki widziałam, trochę ich mieli -kosztowały ok 2 zł za jeden. To dużo czy mało? One chyba lubią słońce no nie? I mało wody? Dużo pytań dziś zadaję..![]()
- Onak

- Kontakt:
No widzisz Dorciu-tak właśnie sobie myślałam, że wyglądem przypominają mi kaktusy i może mają podobne wymagania..
yes! Pomysł z tym umieszczeniem rojników w plastrach przedni i bardzo mi się podoba. 

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- dewuka

- Od: 1 sty 2008, o 13:37

Trochę dalii na dzień dobry. Słabo kwitną w tym roku - susza. Maja dopiero teraz dużo pąków, może jeszcze do przymrozków rozwiną je.
Safiori - dziękuję za odwiedzinki.
Ambo i Dorotko i Ago - rojniki rosną jak szalone. Pomysł rzeczywiście mi się udał.
- Onak

- Kontakt:
Dorotko - dziś do mnie doszła paczuszka od Ciebie , a w środku śliczne rojniki!!!
dziękuję Ci bardzo-ale mi dziś sprawiłaś radość (cały dzień mnie boli głowa) a tu taka niespodzianka!!
to dla Ciebie
- jak Ci się mogę odwdzięczyć??

dziękuję Ci bardzo-ale mi dziś sprawiłaś radość (cały dzień mnie boli głowa) a tu taka niespodzianka!!
to dla Ciebie
- jak Ci się mogę odwdzięczyć?? Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie