Mój kawałek marzeń cz.2
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Grażynko miłego dzionka
u mnie słonko daje czadu, zaraz lecę na działkę zobaczyć co tam słychować u moich roślinek bo przez choróbsko dawno nie byłam 
Grażynko
Jak było na urodzinach?
Jak było na urodzinach?
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grazka
. Nie wiedziałam , że zmagasz się z chorobą Córci
...ale głęboko wierzę , że będzie dobrze
- innej opcji nie ma - tym bardziej , że - jak piszesz - to jest postać nabyta - więc do wyleczenia .
Zgadzam się z Tobą , że nasze pasje niestety , ale czasami odchodzą na drugi plan , bo inne priorytety są ważniejsze ... ale niewątpliwie daje nam to siłę , energię i ...skrzydła , by stawić czoła wyzwaniom , jakie rzuca nam los . Jesteś silną - miłością i oddaniem - dasz radę - masz w sobie wiele optymizmu , a to bardzo pomaga
.
Pięknie opisujesz swą pasję - bieganie - mnie mobilizuje fakt , że Janusz jest w dużo lepszej formie ...schudłam sporo , ale się cieszę . Tym bardziej , że nie stosowałam ani żadnej diety , ani nie biegałam - no , może chyba , ze można zaliczyć do biegania codzienne wyjazdy do Syna , a stres zrobił swoje . Dobrze się czuję , bo z nr 44 wlazłam w 40
.
Pozdrawiam serdecznie Grażynko
i tulaski dla Córci
( " Wiekowa " Iga vel Starszyzna
)
Zgadzam się z Tobą , że nasze pasje niestety , ale czasami odchodzą na drugi plan , bo inne priorytety są ważniejsze ... ale niewątpliwie daje nam to siłę , energię i ...skrzydła , by stawić czoła wyzwaniom , jakie rzuca nam los . Jesteś silną - miłością i oddaniem - dasz radę - masz w sobie wiele optymizmu , a to bardzo pomaga
Pięknie opisujesz swą pasję - bieganie - mnie mobilizuje fakt , że Janusz jest w dużo lepszej formie ...schudłam sporo , ale się cieszę . Tym bardziej , że nie stosowałam ani żadnej diety , ani nie biegałam - no , może chyba , ze można zaliczyć do biegania codzienne wyjazdy do Syna , a stres zrobił swoje . Dobrze się czuję , bo z nr 44 wlazłam w 40
Pozdrawiam serdecznie Grażynko
( " Wiekowa " Iga vel Starszyzna
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzień dobry wszystkim!
Pomimo dzisiejszego szaro-burego dnia jestem do niego bardzo przyjaźnie nastawiona... może trochę odpocznę... tak sobie myślałam
ale to tylko były myśli...
Od rana samochód nie gasł z uwagi na odbywającą się imprezę konną: przywieź -zawieź-odprowadź-przyjedź-weź-idź itd.
Miałam dzisiaj okazję uczestniczyć w Hubertusie, czyli w pogoni za lisem na koniach... miałam niezły ubaw z siebie i to doświadczenie uświadomiło mi, że mojej córce to mogę na razie buty na te konie czyścić... oj daleko mi, daleko
Ale co tam trening czyni mistrza
... tak sobie tłumaczę
Przy tej okazji odwiedziłam znajomego, który handluje krzewami i zarezerwowałam piękne trzy duże rododendrony... ach
i jeszcze dostałam butelkę czerwonego...
Aguś uwielbiam te kwiaty...właśnie chcę je dobrze zabezpieczyć na zimę aby znowu dawały mi tyle radości w przyszłym roku.. wtedy herbatka smakuje najlepiej
Aguś i Iwonko imprezka była spokojna... może aż za bardzo, bo ja miałam ochotę trochę podansować tylko nie było z kim
ale mówi się trudno i żyje się dalej... niedługo sylwester więc sobie odbiję!
Pomimo dzisiejszego szaro-burego dnia jestem do niego bardzo przyjaźnie nastawiona... może trochę odpocznę... tak sobie myślałam
Aguś uwielbiam te kwiaty...właśnie chcę je dobrze zabezpieczyć na zimę aby znowu dawały mi tyle radości w przyszłym roku.. wtedy herbatka smakuje najlepiej
Aguś i Iwonko imprezka była spokojna... może aż za bardzo, bo ja miałam ochotę trochę podansować tylko nie było z kim
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Grazka226
- 1000p

Moniczko
Jak Ci leci dzionek.. Odwiedziłaś działkę? Dziej się coś na niej jeszcze? Miłego popołudnia!
Jagódko
To nie moja córka zmaga się z chorobą... tylko córka mojej najbliższej przyjaciółki... wspieram i pomagam jej jak mogę... i ile mogę. Wszystko jak do tej pory idzie dobrym torem więc mamy w sercu nadzieję, ze wszystko skończy się szczęśliwie. Tak Jagódko optymizm w takich sytuacjach jest bardzo potrzebny... choć czasami tak o niego trudno... ale dajemy radę!
Bardzo się cieszę, że z synem już lepiej... ogromnie Cię podziwiam za tą pogodę ducha
Wiem też, że człowiek w trudnych sytuacjach potrafi naprawdę wiele znieść...wiadomo, że dzieje się to kosztem zdrowia ale takie jest życie... i to ono samo czasami funduje nam dietę odchudzającą... zresztą sama jesteś przykładem- jak piszesz... z tą różnicą, że czujesz się z tą wagą bardzo dobrze. I jeżeli Ty się cieszysz.. ja również
Pozdrawiam Cię cieplutko!
Jak Ci leci dzionek.. Odwiedziłaś działkę? Dziej się coś na niej jeszcze? Miłego popołudnia!
Jagódko
To nie moja córka zmaga się z chorobą... tylko córka mojej najbliższej przyjaciółki... wspieram i pomagam jej jak mogę... i ile mogę. Wszystko jak do tej pory idzie dobrym torem więc mamy w sercu nadzieję, ze wszystko skończy się szczęśliwie. Tak Jagódko optymizm w takich sytuacjach jest bardzo potrzebny... choć czasami tak o niego trudno... ale dajemy radę!
Bardzo się cieszę, że z synem już lepiej... ogromnie Cię podziwiam za tą pogodę ducha
Pozdrawiam Cię cieplutko!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Wspaniałe chwile na koniach...piękną macie pasję 
- Grazka226
- 1000p

Aguś witaj Kochana!
To raczej jest pasja mojej córki... bieganie sprawia mi większą przyjemność... ja raczej chcę ją wspierać w jej pasji i być blisko kiedy tego chce a tym samym mogę się trochę nauczyć czegoś nowego.. nie zaszkodzi
Chociaż kto wie...
Agulka czekam na Twoje cudne rękodzieła... podglądam na bieżąco
Właśnie przygotowuję chlebek do pieczenia ale średnio mi się on już na tym etapie podoba
...historia lubi się powtarzać...
więc jeżeli mam rację to ususzę go ptaszkom i też pożytek będzie 
To raczej jest pasja mojej córki... bieganie sprawia mi większą przyjemność... ja raczej chcę ją wspierać w jej pasji i być blisko kiedy tego chce a tym samym mogę się trochę nauczyć czegoś nowego.. nie zaszkodzi
Agulka czekam na Twoje cudne rękodzieła... podglądam na bieżąco
Właśnie przygotowuję chlebek do pieczenia ale średnio mi się on już na tym etapie podoba
Grażynka, trzymam kciuki za nasze chleby! Moje juz siedza w keksowkach, w zimnym piecu, pod czapkami foliowymi i rosną. Ciekawam co z tego wyjdzie ;)
- Grazka226
- 1000p

Aguś aż się boję....chyba mam traumę po ostatnich doświadczeniach... ale kciuki trzymam ostro!
U mnie na etapie odpoczynku 20 minutowego...
U mnie na etapie odpoczynku 20 minutowego...
I ja się boję! Moze nie będzie najgorzej ;)
- Grazka226
- 1000p

Nie będzie... nie będzie 
-
Zielono
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 6 lis 2013, o 18:02
- Kontakt:
Pierwsza strona skusiła mnie na kawałek ciasta ^^
Bardzo przyjemny tarasik, z takimi roślinami
Widać, że to twoje ulubione kwiaty ;]
Bardzo przyjemny tarasik, z takimi roślinami
Widać, że to twoje ulubione kwiaty ;]
- aage

Wsparcie najbliższych i motywacja jest najważniejsza...córcia ma szczęście że rodzice podzielają jej zapał do pasji.
A na nowe odkrycia i pasje nigdy nie jest za późno a więc Grażynko kto wie?
Chleb w piekarniku mówisz..trzymam kciuki
ja nie upiekłam w swoim życiu jeszcze ani jednego może to już najwyższy czas aby spróbować?
A na nowe odkrycia i pasje nigdy nie jest za późno a więc Grażynko kto wie?
Chleb w piekarniku mówisz..trzymam kciuki
- Grazka226
- 1000p

Kochani dopiero zaglądnęłam od rana bo taki za... tzn. bardzo dużo pracy
Nadrobię Wasze wiadomości wieczorkiem
Buźka!
Nadrobię Wasze wiadomości wieczorkiem
Buźka!
- aage

Grażynko jak chleb? udał się?
Buziaki
Buziaki