Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażynko miłego dzionka ;:196 u mnie słonko daje czadu, zaraz lecę na działkę zobaczyć co tam słychować u moich roślinek bo przez choróbsko dawno nie byłam ;:223
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko ;:196
Jak było na urodzinach? :)
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Grazka :wit . Nie wiedziałam , że zmagasz się z chorobą Córci ;:185 ...ale głęboko wierzę , że będzie dobrze ;:168 ;:167 - innej opcji nie ma - tym bardziej , że - jak piszesz - to jest postać nabyta - więc do wyleczenia .
Zgadzam się z Tobą , że nasze pasje niestety , ale czasami odchodzą na drugi plan , bo inne priorytety są ważniejsze ... ale niewątpliwie daje nam to siłę , energię i ...skrzydła , by stawić czoła wyzwaniom , jakie rzuca nam los . Jesteś silną - miłością i oddaniem - dasz radę - masz w sobie wiele optymizmu , a to bardzo pomaga ;:196 .
Pięknie opisujesz swą pasję - bieganie - mnie mobilizuje fakt , że Janusz jest w dużo lepszej formie ...schudłam sporo , ale się cieszę . Tym bardziej , że nie stosowałam ani żadnej diety , ani nie biegałam - no , może chyba , ze można zaliczyć do biegania codzienne wyjazdy do Syna , a stres zrobił swoje . Dobrze się czuję , bo z nr 44 wlazłam w 40 ;:138 .
Pozdrawiam serdecznie Grażynko ;:196 i tulaski dla Córci ;:168
( " Wiekowa " Iga vel Starszyzna ;:306 )
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Dzień dobry wszystkim!
Pomimo dzisiejszego szaro-burego dnia jestem do niego bardzo przyjaźnie nastawiona... może trochę odpocznę... tak sobie myślałam :D ale to tylko były myśli... :D Od rana samochód nie gasł z uwagi na odbywającą się imprezę konną: przywieź -zawieź-odprowadź-przyjedź-weź-idź itd. :D Miałam dzisiaj okazję uczestniczyć w Hubertusie, czyli w pogoni za lisem na koniach... miałam niezły ubaw z siebie i to doświadczenie uświadomiło mi, że mojej córce to mogę na razie buty na te konie czyścić... oj daleko mi, daleko ;:306 Ale co tam trening czyni mistrza :D ... tak sobie tłumaczę :D Przy tej okazji odwiedziłam znajomego, który handluje krzewami i zarezerwowałam piękne trzy duże rododendrony... ach ;:167 i jeszcze dostałam butelkę czerwonego... :wink:
Aguś uwielbiam te kwiaty...właśnie chcę je dobrze zabezpieczyć na zimę aby znowu dawały mi tyle radości w przyszłym roku.. wtedy herbatka smakuje najlepiej ;:167
Aguś i Iwonko imprezka była spokojna... może aż za bardzo, bo ja miałam ochotę trochę podansować tylko nie było z kim :lol: ale mówi się trudno i żyje się dalej... niedługo sylwester więc sobie odbiję!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Moniczko :wit
Jak Ci leci dzionek.. Odwiedziłaś działkę? Dziej się coś na niej jeszcze? Miłego popołudnia!
Jagódko :wit
To nie moja córka zmaga się z chorobą... tylko córka mojej najbliższej przyjaciółki... wspieram i pomagam jej jak mogę... i ile mogę. Wszystko jak do tej pory idzie dobrym torem więc mamy w sercu nadzieję, ze wszystko skończy się szczęśliwie. Tak Jagódko optymizm w takich sytuacjach jest bardzo potrzebny... choć czasami tak o niego trudno... ale dajemy radę!
Bardzo się cieszę, że z synem już lepiej... ogromnie Cię podziwiam za tą pogodę ducha ;:180 Wiem też, że człowiek w trudnych sytuacjach potrafi naprawdę wiele znieść...wiadomo, że dzieje się to kosztem zdrowia ale takie jest życie... i to ono samo czasami funduje nam dietę odchudzającą... zresztą sama jesteś przykładem- jak piszesz... z tą różnicą, że czujesz się z tą wagą bardzo dobrze. I jeżeli Ty się cieszysz.. ja również ;:196
Pozdrawiam Cię cieplutko!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Wspaniałe chwile na koniach...piękną macie pasję ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś witaj Kochana!
To raczej jest pasja mojej córki... bieganie sprawia mi większą przyjemność... ja raczej chcę ją wspierać w jej pasji i być blisko kiedy tego chce a tym samym mogę się trochę nauczyć czegoś nowego.. nie zaszkodzi :D Chociaż kto wie... ;:224
Agulka czekam na Twoje cudne rękodzieła... podglądam na bieżąco :lol:
Właśnie przygotowuję chlebek do pieczenia ale średnio mi się on już na tym etapie podoba ;:219...historia lubi się powtarzać... :D więc jeżeli mam rację to ususzę go ptaszkom i też pożytek będzie ;:138
x-ag-a
---

Post »

Grażynka, trzymam kciuki za nasze chleby! Moje juz siedza w keksowkach, w zimnym piecu, pod czapkami foliowymi i rosną. Ciekawam co z tego wyjdzie ;)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś aż się boję....chyba mam traumę po ostatnich doświadczeniach... ale kciuki trzymam ostro! :D
U mnie na etapie odpoczynku 20 minutowego... :D
x-ag-a
---

Post »

I ja się boję! Moze nie będzie najgorzej ;)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Nie będzie... nie będzie :lol:
Zielono
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 6 lis 2013, o 18:02
Kontakt:

Post »

Pierwsza strona skusiła mnie na kawałek ciasta ^^

Bardzo przyjemny tarasik, z takimi roślinami
Widać, że to twoje ulubione kwiaty ;]
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wsparcie najbliższych i motywacja jest najważniejsza...córcia ma szczęście że rodzice podzielają jej zapał do pasji.
A na nowe odkrycia i pasje nigdy nie jest za późno a więc Grażynko kto wie?
Chleb w piekarniku mówisz..trzymam kciuki ;:333 ja nie upiekłam w swoim życiu jeszcze ani jednego może to już najwyższy czas aby spróbować?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Kochani dopiero zaglądnęłam od rana bo taki za... tzn. bardzo dużo pracy :D
Nadrobię Wasze wiadomości wieczorkiem :D
Buźka!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko jak chleb? udał się?
Buziaki ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”