Początek przygody

Zablokowany
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p
Od: 19 maja 2010, o 08:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Początek przygody

Post »

Dziewczyny :!: proponuję tylko na wszelki wypadek wziąć jednak walizkę kasy, gdyby się komuś odwidziało i jednak nie zamierzał się leczyć :;230 ;:108
A kupować z pewnością będzie co ;:106 ;:1
Zabka_Monis
1000p
1000p
Od: 17 maja 2010, o 09:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A właśnie jest tam jakieś stoisko z możliwością kupienia storczyków ? ;)
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Zabka_Monis pisze:Kasiu gratuluję ;:138 ;:138 ;:138 Ale przestań już tak na niego kukać :P Wszystko widzę jak co chwilę podchodzisz do storczyka i mu zaglądasz jak rośnie :P Nu NU! Nie wolno :D Bo po łapkach :P
Moniu, no toż właśnie dlatego wczoraj tam nie poszłam i nie oglądałam. Ale dziś pomyślałam, że taka przerwa w zupełności jest wystarczająca :;230
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Zabka_Monis pisze:A właśnie jest tam jakieś stoisko z możliwością kupienia storczyków ? ;)
Właśnie tego do końca nie wiem, ale jak wejdziesz na ich stronę to jest tam zakładka z kwiatami do sprzedaży.
Zabka_Monis
1000p
1000p

Post »

kasiunieczka_32 pisze:
Zabka_Monis pisze:Kasiu gratuluję ;:138 ;:138 ;:138 Ale przestań już tak na niego kukać :P Wszystko widzę jak co chwilę podchodzisz do storczyka i mu zaglądasz jak rośnie :P Nu NU! Nie wolno :D Bo po łapkach :P
Moniu, no toż właśnie dlatego wczoraj tam nie poszłam i nie oglądałam. Ale dziś pomyślałam, że taka przerwa w zupełności jest wystarczająca :;230
Wytrzymałaś cały dzień bez zaglądania?? :shock: :shock: Składam najszczersze wyrazy szacunku :D Bo ja tak nie potrafię :;230

Już lecę na ich stronkę obejrzeć co mają na sprzedaż :uszy
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Moniu, teraz mam tyle na głowie ;:60
Nie dość, że dziecko ma jutro bal na zakończenie szkoły, to jeszcze od poniedziałku ekipa wykańcza mieszkanie i bywam tam po 2 razy dziennie. Więc przyznaję się, nie poszłam wczoraj w ogóle do phalków. :oops:
Niedługo wyląduję w ;:16 ;:83
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Nie mogę się napatrzeć i jeszcze pstryknęłam parę fotek z lampą ;:138

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zabka_Monis
1000p
1000p

Post »

Ten pierwszy zdecydowanie króluje ;:108 ;:108 ;:138
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Oj tak, mój faworyt i moje marzenie, jeszcze nie spełnione, ale kto wie? ;:113 ;:79
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Zabka_Monis
1000p
1000p

Post »

Kasiu nie mogę znaleźć na stronie storczykarni żadnej zakładki z ofertami roślin :oops:
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu ja po prostu nie mogę oczu oderwać :shock: od twoich piękności, jakiś czas temu byłam u ciebie już wtedy nie mogłam się napatrzeć ale teraz no po prostu słów mi brak z zachwytu .
Jovanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 29 cze 2006, o 00:04

Post »

Prośba i apel do uczestników tego tematu:

Proszę nie stwarzać w tej sekcji miejsca tak znaczącego dla handlu.
Temat kasiunieczki jest najeżony takimi informacjami , a nie chodzi o to aby robić przegląd w sklepach,aukcjach itp..
Staje się nieczytelny w natłoku spraw handlowych..

O mozliwościach zakupu w Storczykarni jest u nas informacja, warto poczytać/poszukać w tematyce.A nie pytać.
A o zakupach rozmawiamy w specjalnym news' temacie "co gdzie...."
I tego sie trzymajmy.

Proszę powstrzymać się od tematyki mało związanej z uprawą storczyków
To jest sekcja merytoryczna.Rozmowy o.../j.w./ będą usuwane- są tematem pobocznym.

Niestety - takie rozmowy mogą zdyskwalifikować temat ; kontunuacja w tym stylu, spowoduje przeniesienie tematu do Off-topicu.

Zakupy są ważne ale nie najważniejsze ,czytając posty widać ,ze w natłoku gorącej wymiany info-handlowej ,brakuje czasu na przeglądanie bazy forum ,o nauce nie wspomnę.
Cóz..wniosek sam sie nasuwa . :P to ...po kilkakrotnym pytaniu o pomoc Kasi dla katlejki.
Odpowiedzi jest u nas wiele na forum,a nie ma mozliwości ani sensu odpowiadać na każde n- krotne pytanie.Od tego są dwie wyszukiwarki.
Warto wiedzieć o co chodzi w tej sekcji.

W przypadku potrzeby, radzę założyć temat dodatkowy do wolnych rozmów w dz.Off-topic.

Tematyka storczykowa -to rzeka informacji ;to wzajemna wymiana doświadczeń czy uwag praktycznych,to własne zdobywanie wiedzy.
Pozostaje zasadniczą opcją na forum.

Proszę o przestrzeganie zasad, zgodnych z Regulaminem Forum /warto je poznać/.

Myślę,że uwaga nie przeszkodzi w klimacie miłych rozmów; tego życzę.
moderator JOVANKA.
Awatar użytkownika
renata75
1000p
1000p
Od: 5 kwie 2008, o 16:10

Post »

Kasiu, piękne Paphiopedilum maudiae vinicolor, zdjęcie robione z lampą rewelacyjne, pozostałe też ładne, ale Paphiopedilum maudiae vinicolor chyba króluje, życzę Ci aby w przyszłości też pięknie kwitły, z doświadczenia wiem że z tym bywa różnie, ale trzeba mieć wiarę :heja :heja

Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Kasiu przecudne nowości, wszystkie są niesamowicie piękne, przyciągają, hipnotyzują oczy :D
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p

Post »

Bardzo Wam dziękuję za odwiedzinki oraz słowa uznania dla moich kwiatuszków ;:196
Ja nie mogę od wczoraj od nich oczu oderwać ;:108 ;:65 i mam nadzieję, że uda mi się je doprowadzić w przyszłości do kwitnienia ;:65 :uszy

Ale dziś podczas porannych zabiegów znalazłam nowy listeczek u maluszka phal. stuartiana var nobilis ;:138 ;:138 ;:138 rosnącego wraz z innymi dzidziusiami w akwarium.
Razem z kilkoma innymi dotarł do mnie 18 maja i po krótkiej aklimatyzacji zaczął pięknie wypuszczać korzonki, no a dziś uradował mnie niezwykle nowym listeczkiem :tan

Obrazek
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”