Muszę przystopować z zakupami roślinnymi, bo czeka mnie jeszcze kupno odżywek, kory i ziemi do doniczek. Marzą mi się jeszcze kamienie. Także muszę zacisnąć pasa. Ale to forum na to nie pozwala
Iguś wiem, że na forum można kupić jakieś roślinki, ale może jak trochę ochłonę będę miała więcej czasu na przejrzenie innych części forum. Na razie nie mogę wyjść z tego wątku. Cały czas zwiedzam ogrody, bo to uwielbiam. Czytam o waszych spotkaniach i bardzo chciałabym spotkać się z każdym z was, nie dlatego, że można dostać roślinki, tylko dlatego, że mogę gadać i gadać o ogrodach i roślinkach na okrągło. Takie rozmowy mogę przeprowadzać tylko z wami, bo poza tym nikt mnie nie rozumie. Nawet osoby, które maja ogrody patrzą na mnie jak na wariatkę. Dlatego wyobrażam sobie takie spotkanie jako fantastyczny sposób na wygadanie się
Basiu to mnie pocieszyłaś. Może z naszymi pustynnikami było coś nie tak. A kiedy go posadziłaś, bo ja czytałam, że najlepszym miesiącem na sadzenie jest sierpień. Może dlatego mi nie rósł, bo ja zawsze sadzę wiosną?