No gdzież ta Gosia...Może coś jej się stało
Ogród Gośki
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
dawidbanan
- ---
-
dawidbanan
- ---
Witam przemiłych gości bardzo serdecznie i przepraszam, że zniknęłam tak bez słowa
Podejmowałam gości, nadal to czynię, jednakże już w zmniejszonym składzie
, więc będę mieć trochę więcej czasu na odwiedziny forum.
Z ostatnich wieści ogródkowych -zakwitły wkońcu młodziutkie budleje i cynie w pełnej krasie, dokupiłam też sporo cebulek tulipanów botanicznych i krokusików.
Fotek nie ma niestety (na razie :P ) ponieważ jakoś mi tak niezręcznie latać z aparatem obok moich gości. Jeszcze sobie pomyślą, że kwiaty dla mnie są ważniejsze niż oni ...
Podejmowałam gości, nadal to czynię, jednakże już w zmniejszonym składzie
Z ostatnich wieści ogródkowych -zakwitły wkońcu młodziutkie budleje i cynie w pełnej krasie, dokupiłam też sporo cebulek tulipanów botanicznych i krokusików.
Fotek nie ma niestety (na razie :P ) ponieważ jakoś mi tak niezręcznie latać z aparatem obok moich gości. Jeszcze sobie pomyślą, że kwiaty dla mnie są ważniejsze niż oni ...
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Dzięki dziewczyny za wyrozumiałość
Towarzysko rozwijam się, a jakże
Również: kulinarnie, jako niania dla większej rzeszy dzieci, jako operator urządzeń nadających filmy - również dla dzieci, jako przewodnik po okolicach - chociaż na odległość (nikt nie pomyśli, żeby na zwiedzanie zabierać mnie ze sobą. Wszyscy są zgodni, że ja zawsze zostaję z maleństwami
, gotuję papu, sprzątam, a w wolnych chwilach przygotowuję kolejne atrakcje)
Uwielbiam gości, ale już jestem zmęczona
Towarzysko rozwijam się, a jakże
Uwielbiam gości, ale już jestem zmęczona
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Gosia, Ty to jesteś, no kurcze...ile człowiek potrafi wziąć na siebie... jak to miło, że masz takich zgodnych gości co do podziału ról, doprawdy ;-) A takiej wycieczki, żeby można było zabrać dzieci, w tym niemowlęta, nie zorganizujesz im? ;-)
Wiesz - wiekopomna decyzja zapadła, będę mieć modrzewia i będę go sobie strzyc, howgh. Pod Twoim wpływem i innych strzyzonych modrzewi, które widziałam nad morzem w zakonnym ogródku
A co sobie będę żałowała ;-) Jednego posadzę, coby slubnego za bardzo nie zdrzaźnic ;-)
Wiesz - wiekopomna decyzja zapadła, będę mieć modrzewia i będę go sobie strzyc, howgh. Pod Twoim wpływem i innych strzyzonych modrzewi, które widziałam nad morzem w zakonnym ogródku
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Kasiu, Agnieszko dziękuję za słowa otuchy :P
Oby do niedzieli
Dysponujemy jednym autem, no a bliźniaki zajmują 2/3 tylnego siedzenia i klops!
Brak miejsca dla gości. Dlatego też cała dziatwa - ta moja i nie moja - zostaje ze mną w domu 
Oby do niedzieli
Dysponujemy jednym autem, no a bliźniaki zajmują 2/3 tylnego siedzenia i klops!
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Agnieszko no nareszcie, cieszę się Z Tobą z tego modrzewia i życzę niezłej zabawy w strzyżeniu100krotka pisze:Gosia, Ty to jesteś, no kurcze...ile człowiek potrafi wziąć na siebie... jak to miło, że masz takich zgodnych gości co do podziału ról, doprawdy ;-) A takiej wycieczki, żeby można było zabrać dzieci, w tym niemowlęta, nie zorganizujesz im? ;-)
Wiesz - wiekopomna decyzja zapadła, będę mieć modrzewia i będę go sobie strzyc, howgh. Pod Twoim wpływem i innych strzyzonych modrzewi, które widziałam nad morzem w zakonnym ogródkuA co sobie będę żałowała ;-) Jednego posadzę, coby slubnego za bardzo nie zdrzaźnic ;-)
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
-
dawidbanan
- ---