Kaktusy darekcn4
- darekcn42
- 1000p
- Od: 9 lut 2009, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Michał, przestań, nie zamierzam się kłócić jak już pisałem. Nie o to w tym wszystkim chodzi. Obliczenia obliczeniami, jak będziemy uprzejmi dla siebie to ja zawsze doradzę i pomogę Ci i innym, nie chcę tutaj żadnych kłótni. Musimy trzymać się razem i nie wolno Nam popełniać błędów. Michał bardzo Cię szanuję i przepraszam, że Cię uraziłem, nie chciałem
Wiesz, ze trochę jest ostatnio nie tak, ale nie z mojej winy, uważam, że powinniśmy coś z tym zrobić, a nie się negować. Jesteśmy ludźmi.

Wiesz, ze trochę jest ostatnio nie tak, ale nie z mojej winy, uważam, że powinniśmy coś z tym zrobić, a nie się negować. Jesteśmy ludźmi.
Pozdrawiam, Darek.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
I bądźmy nimi. Chłopaki nie kłóćcie się. Przecież nie chcemy tu drzeć kotów tylko się wspierać, pomagać i radzić.
Czemu Darek znika i powraca, to jego osobista sprawa i do niczego nam nie potrzebna. To nie wpłynie na lepszą kondycję naszych podopiecznych.
Czemu Darek znika i powraca, to jego osobista sprawa i do niczego nam nie potrzebna. To nie wpłynie na lepszą kondycję naszych podopiecznych.

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Darku, proszę szybciutko wejść do mojego wątku i sprawdzić czy dobrze oznaczyłam swoje Astrophyta 

Moje doniczkowce i sukulenty