...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja z młodym nieraz połowę drogi przebiegałam
Ale niestety nie można się za bardzo rozpędzić na chodniku gdzie co chwile są krawężniki i przejazdy
Ale dzieciak i tak miał radochę
Tylko czasem jak za bardzo się narobiłam to do domu się wlekłam noga za nogą bo już nie miałam siły

Ale niestety nie można się za bardzo rozpędzić na chodniku gdzie co chwile są krawężniki i przejazdy

Ale dzieciak i tak miał radochę

Tylko czasem jak za bardzo się narobiłam to do domu się wlekłam noga za nogą bo już nie miałam siły

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Cyntio. Tym pikowaniem cynii zmobilizowałaś i mnie i też dziś trochę popikowałam. Rozpikowałam tunbergie, azarinę i gipsówkę. Resztę będę pikować dopiero po 15. A wg prognozy chyba w tym tygodniu nie zajrzę na działkę. W ubiegłych latach zawsze zaczynałam po 15 marca i w tym roku chyba tak też będzie. Dobrej nocy wszystkim życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Aduś ja jeszcze muszę przepikować jedną partię lewkonii i chyba za kila dni poziomki .
Taro ja uwielbiam to podziałkowe zmęczenie nawet jak ledwie potem chodzę
A małego wyściskam ale już jutro
Halinko ja już jestem bardziej na etapie pikowania a to wszystko przez to,że nie mogłam wytrzymać i wcześnie siałam
Do wysiewu mam jeszcze część astrów i pomidorki koktajlowe,na które skusiłam się przez Idę.Pomidorków jeszcze nie mam ale jutro planuję zakupić 
Taro ja uwielbiam to podziałkowe zmęczenie nawet jak ledwie potem chodzę

A małego wyściskam ale już jutro

Halinko ja już jestem bardziej na etapie pikowania a to wszystko przez to,że nie mogłam wytrzymać i wcześnie siałam

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ja w tym roku kupilam odmiane pomidorów BARON, tam było 25 nasion, ale wyszło, 11 szt., chyba jutro dokupię, zawsze mialam malinówki, bawole serca a zachcialo mi sie wyzszej sfery, to mam!
Halinko ja wysiałam dzis do folii, ale w ub.roku siałam koniec marca do gruntu mialam wyjatkowo piękne.
cos już mój komputer zaczyna tanczyć, chyba ma mnie dosyc, Cynthia jestem tu u ciebie gościem i juz rozrabiam, sorki
Halinko ja wysiałam dzis do folii, ale w ub.roku siałam koniec marca do gruntu mialam wyjatkowo piękne.
cos już mój komputer zaczyna tanczyć, chyba ma mnie dosyc, Cynthia jestem tu u ciebie gościem i juz rozrabiam, sorki

Cynthia witaj, dzisiaj nie pokawkuję, bo jestem zajęta. Miłego dnia Ci życzę.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna