Ogród Izabelli - Cz.2
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
hal1959 u mnie coraz wiecej kolorowych kwiatów ale najwięcej mam granatowych krokusów o dużych kwiatkach.
Tess chodziło mi o zdięcia a te kwiaty to mi się podobają.W ogrodzie jeszcze nic nie robię bo jeszcze nie ma co.Czekam aż wyjdą lilie i reszta cebulowych żeby ich nie uszkodzić.
Mam nadzieję że wyjdą bo lilie w tamtym roku jesienią pierwszy raz sadziłam i nie pamiętam jak głęboko i gdzie.
Jadzia1 Tak to irysek one są bardzo ładne.
mariasen twoje wiosenne też są bardzo ładne.
e-geniaGieniu dzisiaj jak wstałam zrobiłam obchod ogrodu i coś mi poobrywało kwiatki z przylaszczki niebieskiej pełnej .Całe szczęście że tylko u jednej bo bym była bardzo zła.
Tess chodziło mi o zdięcia a te kwiaty to mi się podobają.W ogrodzie jeszcze nic nie robię bo jeszcze nie ma co.Czekam aż wyjdą lilie i reszta cebulowych żeby ich nie uszkodzić.
Mam nadzieję że wyjdą bo lilie w tamtym roku jesienią pierwszy raz sadziłam i nie pamiętam jak głęboko i gdzie.
Jadzia1 Tak to irysek one są bardzo ładne.
mariasen twoje wiosenne też są bardzo ładne.
e-geniaGieniu dzisiaj jak wstałam zrobiłam obchod ogrodu i coś mi poobrywało kwiatki z przylaszczki niebieskiej pełnej .Całe szczęście że tylko u jednej bo bym była bardzo zła.
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iza ja się powtarzam , Twoje przylaszczki powalają mnie z nóg . Są piękne 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Przylaszczkom jednak nie zaszkodził tak bardzo mróz,są ciągle piękne.Moja przylaszczka po jesiennym kopaniu chyba gdzieś znikła,w ogóle się nie pokazuje.Kwiatki od ciebie wszystkie sie przyjęły
liście sioją" sztorcem".U mnie oczar ciągle nic nie wypuszcza ,te pąki to chyba będą liściowe
Natomiast lilie u mnie mają już 5 cm.nad ziemią.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- izabella1004

- izabella1004