Straszne, niby mamy fachowców w kraju a w rzeczywistości...guzik z pentelką
Ogród Bożeny 170365
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko fotki cudne, zachód słońca baardzo mnie wyciszył.
każdy tylko chce kasę, najlepiej z góry a potem stój człowieku z batem i pilnuj, bo inaczej d.. znaczy siedzisko blade! Normalnie koszmar
ale walcz, dziewczyno, walcz (może Federacja Konsumentów Ci coś podpowie
)!!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Bożenko mam podobnie. Pierwsza ekipa od budowy mnie oszukała i do dziś jest bezkarna. ale......... mam dowód zapłatybożena170365 pisze:W tym sęk ,że nie mam żadnego dowodu wpłaty.............nie warto generalizować, być może ...... tylko,że ja mam takiego pecha, co bym nie robiła przez tzw. fachowców to jest ,,schrzanione'' delikatnie ujmując....![]()
życzę Ci pomyślnych negocjacji.....
Potem tez róznie było... zastanawiałam się czy tylko my trafiamy na takich... czy my takie sieroty jesteśmy, że można nas oszukać... ale okazuje się, że inni tez maja problemy.
Jutro mają przyjechać goście od elewacji (nie skonczyli w zeszłym roku ale też nie wzieli kasy - tyle, że parę rzeczy uległo zniszczeniu przez nich... ) . Ciekawe czy przyjadą ...
Federacja konsumentow bez żadnego dowodu Ci nie pomoże.
Spróbuj zdobyć jakis dowód..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Empuzkospróbuje w poniedziałek popytać w mojej sprawie- jakie mam szanse w federacji...ale myślę,że Izka ma rację -nic nie wskóram bez dowodu wpłaty,myślę że ,,fachowiec''wiedział ,iż jest na wygranej pozycji ponieważ był bardzo pewny siebie....
Izka a jak Twoja rozmowa z pseudo fachowcami....
Zmieniając przykry temat....pochwalę się ,że byłam dzisiaj w Krakowie,zakup camp era się nie powiódł....,samochód na fotkach w miarę ok.,zapewnienia sprzedającego również ,w realu jednak porażka..straszny grat i tyle........
Pomimo tego fajna wycieczka ,jutro kilka zdjęć z trasy, a......wpadłam w Krakowie do cioci chrzestnej...i tu wspaniała niespodzianka....dostałam dwa kwiatki....jutro będę się chwaliła :
Izka a jak Twoja rozmowa z pseudo fachowcami....
Zmieniając przykry temat....pochwalę się ,że byłam dzisiaj w Krakowie,zakup camp era się nie powiódł....,samochód na fotkach w miarę ok.,zapewnienia sprzedającego również ,w realu jednak porażka..straszny grat i tyle........
Pomimo tego fajna wycieczka ,jutro kilka zdjęć z trasy, a......wpadłam w Krakowie do cioci chrzestnej...i tu wspaniała niespodzianka....dostałam dwa kwiatki....jutro będę się chwaliła :
-
bożena170365
- 500p

Nie przyjechali. Tyle, że ja im wiszę duża kasę, więc przyjechać w końcu muszą, Najgorsze, że to co zepsuli niszczeje a ja nei mogę nająć innej ekipy bo tamta prawie skończyłą.. eh
No Bożenko chwal się kwiatkami. Ja też wczoraj kupiłam tawułke na przecenie (wszystkim się chwalę w każdym wątku). Zrobię zdjęcie i będę się chwaliła w swoim wątku
No Bożenko chwal się kwiatkami. Ja też wczoraj kupiłam tawułke na przecenie (wszystkim się chwalę w każdym wątku). Zrobię zdjęcie i będę się chwaliła w swoim wątku
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
bożena170365
- 500p

Widzę, że wycieczka udana. (ruiny się nie otwierają)
Ta roślinka, której nazwy nei znasz to nowy nabytek??? Ale duża i zdrowa. Niestety tez nei wiem co to jest.
A która druga d Cioci? Różanecznik? Potężny okaz i jeszcze kwitnie! wow
Daisy nie wygląda na zmęczoną
Sliczna mordeczka
Ja też coś zaraz wrzucę
Ta roślinka, której nazwy nei znasz to nowy nabytek??? Ale duża i zdrowa. Niestety tez nei wiem co to jest.
A która druga d Cioci? Różanecznik? Potężny okaz i jeszcze kwitnie! wow
Daisy nie wygląda na zmęczoną
Ja też coś zaraz wrzucę
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ BOŻENO!!!
Kwiaty piękne , zdjęcia super ,ale Daisy najsympatyczniejsza - bardzo fotogeniczna i potrafi ustawić się do zdjęcia ,żeby jak najlepiej wypaść na fotce .
Kwiaty piękne , zdjęcia super ,ale Daisy najsympatyczniejsza - bardzo fotogeniczna i potrafi ustawić się do zdjęcia ,żeby jak najlepiej wypaść na fotce .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków