Danusiu z  Lewy  dolny  ród  w  jeżówkach  mi się  nie  podoba. Właśnie  myślałam    coś  w  nich  jeszcze  rozjaśnić. 
Dziękuję  bardzo  za miłe  słowa. Szyszkowy  wianek fajny, tylko sporo czasu zajmuje  I chyba ze  4 kleje ( na gorąco ) mi poszły 

Taki  białąwy  zostanie . Cieszy  mnie  to  i  bardzo, ze  moje prace  się  podobają . 

Anioł  ma  w opiece  domy  pobliskie. 

a w  domku  mamy  kominek i grzanie liwi. podłogowe. Ale w  większości  palimy  w kominku .
Dziękuję  i  pozdrawiam  serdecznie  
 kania-Kasiu

kania-Kasiu  Bardzo  dziękuję  za  te  wszystkie  pozytywne  słowa. I  za  taką  szerszą  opinię  . Cieszy  mnie  to  bardzo. Ja staram  się  i wciąż  próbuję i uczę  się . Sama. 

Nie  wiem  czyje  miejsce  uszczęśliwi.  Chcę  go  sprzedać. Ale  jeszcze  kupca  nie  ma. 

Ja  byłam  mieszczuchem  od urodzenia.  Kiedyś  nie  wyobrażałam  sobie, ze  mogę  zamieszkać  na  wsi.
W  mieści  tylko  trochę  rzeczy  mnie  łączy. A sercem  wrosłam  tutaj  na  Dębowym.  

Tutaj  powoli  przyzwyczajałam  się  i pokochałam przestrzeń,  ciszę, wieś, łąki,  zwierzęta,  szumiący  las. Tutaj  jest  inne  powietrze. Inny  świat,  inne  zżycie.. I moje  rośliny.  
 ewita44- Ewuniu

ewita44- Ewuniu   Choinka w ogrodzie ubrana. Jeszcze chciałam te szyszki podmalować i kokardki dać do szyszek.
Dziękuję. Dziękuję bardzo  za  te  wszystkie  pochlebne  słowa.  
 korzo_m-Dorotko

korzo_m-Dorotko  O  cieszę  się, ze  zmobilizowałam  cię  do  robienia dekoracji. Jutro  zajrzę  do  ciebie i  zobaczę  co  zrobiłaś .
Jeszcze  kokardki  chę  na  szyszkach  dogadać  na  tej  choince na  dworze .Ale  ciągle  mi  brak  czasu.  
 Locutus-LOKI

Locutus-LOKI  Chyba  wszyscy  czekamy  na te Święta  Bożego Narodzenia. Piękne  święta. Ja  jeszcze  choinki  w  domku  nie  mam. W  sobotę  przyszłą  lub  niedzielę  myślę, ze  będę  ubierała.  Ja  też  cieszę  się  jak  już  mam  ubraną  choinkę. To  wiele  wspomnień  żyje. I rodzina jest  razem .   

O  popatrz,  ciekawych  rzeczy  się  dowiaduję  o  tym  ciemierniku  białym  ;:167Hmmm,  róża bożonarodzeniowa. Pięknie go  nazywają  

Pozdrawiam  cieplutko .
Na tarasie ,,,bukietów dano już nie ma.. Ale coś jest  

I  w  domku 

I  na  dworze...U  mnie  dziś  zawitała  zima. A  czy u  was  też  jest  biało ?
 Ale jak długo się utrzyma śnieg ..zobaczymy .  Fajnie byłoby mieć takie białe święta  

Dobranoc. Jutro  do  was  zajrzę.