Danusiu z Lewy dolny ród w jeżówkach mi się nie podoba. Właśnie myślałam coś w nich jeszcze rozjaśnić.
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Szyszkowy wianek fajny, tylko sporo czasu zajmuje I chyba ze 4 kleje ( na gorąco ) mi poszły
Taki białąwy zostanie . Cieszy mnie to i bardzo, ze moje prace się podobają .
Anioł ma w opiece domy pobliskie.
a w domku mamy kominek i grzanie liwi. podłogowe. Ale w większości palimy w kominku .
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
kania-Kasiu Bardzo dziękuję za te wszystkie pozytywne słowa. I za taką szerszą opinię . Cieszy mnie to bardzo. Ja staram się i wciąż próbuję i uczę się . Sama.

Nie wiem czyje miejsce uszczęśliwi. Chcę go sprzedać. Ale jeszcze kupca nie ma.
Ja byłam mieszczuchem od urodzenia. Kiedyś nie wyobrażałam sobie, ze mogę zamieszkać na wsi.
W mieści tylko trochę rzeczy mnie łączy. A sercem wrosłam tutaj na Dębowym.

Tutaj powoli przyzwyczajałam się i pokochałam przestrzeń, ciszę, wieś, łąki, zwierzęta, szumiący las. Tutaj jest inne powietrze. Inny świat, inne zżycie.. I moje rośliny.
ewita44- Ewuniu Choinka w ogrodzie ubrana. Jeszcze chciałam te szyszki podmalować i kokardki dać do szyszek.
Dziękuję. Dziękuję bardzo za te wszystkie pochlebne słowa.
korzo_m-Dorotko O cieszę się, ze zmobilizowałam cię do robienia dekoracji. Jutro zajrzę do ciebie i zobaczę co zrobiłaś .
Jeszcze kokardki chę na szyszkach dogadać na tej choince na dworze .Ale ciągle mi brak czasu.
Locutus-LOKI Chyba wszyscy czekamy na te Święta Bożego Narodzenia. Piękne święta. Ja jeszcze choinki w domku nie mam. W sobotę przyszłą lub niedzielę myślę, ze będę ubierała. Ja też cieszę się jak już mam ubraną choinkę. To wiele wspomnień żyje. I rodzina jest razem .
O popatrz, ciekawych rzeczy się dowiaduję o tym ciemierniku białym ;:167Hmmm, róża bożonarodzeniowa. Pięknie go nazywają
Pozdrawiam cieplutko .
Na tarasie ,,,bukietów dano już nie ma.. Ale coś jest

I w domku

I na dworze...U mnie dziś zawitała zima. A czy u was też jest biało ?
Ale jak długo się utrzyma śnieg ..zobaczymy . Fajnie byłoby mieć takie białe święta

Dobranoc. Jutro do was zajrzę.