obejrzałam sobie dziś Twój ogródek i bardzo mi się podobają Twoje rośliny. Wypatrzyłam piękne kolory lilii, szczególnie bardo i takie lawendowe:-). Pięknie rozrosła Ci się biała akacja. Powojnik tangucki jest niesamowity. Ładnie zadbałaś nie tylko o rabatki w ogrodzie, ale i o to co masz wzdłuż ogrodzenia. Zestawienie roślin skalnych pod płotem jest naprawdę miłe dla oka. Masz piękną altanę i super plac zabaw dla dzieciaczków
Królestwo Aniusi
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam,
obejrzałam sobie dziś Twój ogródek i bardzo mi się podobają Twoje rośliny. Wypatrzyłam piękne kolory lilii, szczególnie bardo i takie lawendowe:-). Pięknie rozrosła Ci się biała akacja. Powojnik tangucki jest niesamowity. Ładnie zadbałaś nie tylko o rabatki w ogrodzie, ale i o to co masz wzdłuż ogrodzenia. Zestawienie roślin skalnych pod płotem jest naprawdę miłe dla oka. Masz piękną altanę i super plac zabaw dla dzieciaczków
.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
Ewuniu miło, że mnie odwiedziłaś i serdecznie dziękuję za miłe słowa.
Ogród to to co lubię robić najbardziej ale ostatnio niestety nie mam na niego zbyt dużo czasu- ograniczają mnie dzieci(5 i 1 lat). Strasznie ubolewam, że nie mogę zanurzyć dłoni w ziemi wtedy kiedy tylko mam na to ochotę.
Altana i plac zabaw to moje pomysły i projekty a wykonawstwo mojego M.
Pozdrawiam i zapraszam częściej.
Ogród to to co lubię robić najbardziej ale ostatnio niestety nie mam na niego zbyt dużo czasu- ograniczają mnie dzieci(5 i 1 lat). Strasznie ubolewam, że nie mogę zanurzyć dłoni w ziemi wtedy kiedy tylko mam na to ochotę.
Altana i plac zabaw to moje pomysły i projekty a wykonawstwo mojego M.
Pozdrawiam i zapraszam częściej.
Przechadzam się po cichutku po Waszych ogrodach i często czytam jaki macie problem ze zdobyciem obornika. A ja właśnie całą dzisiejszą niedzielę poświęciłam na rozrzucanie tej oto sterty

Oj napracowałam się i kręgosłup teraz daje się we znaki a wszystko rozkładałam ręcznie na zagonki pomiędzy kwiaty

Oj napracowałam się i kręgosłup teraz daje się we znaki a wszystko rozkładałam ręcznie na zagonki pomiędzy kwiaty
- kocica

- Kontakt:
To już wolę drugi raz umyć okna na werandzie, takie poprzedzielane na małe kwadraciki...... 
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kocica

- Kontakt:
Piękna ta falista rabata, wiosną rzeczywiście będzie ładnie. A kapusta śmieszna i bardzo ozdobna
. Bardzo mi się podobają takie pofalowane rabaty i u siebie też chcę zrobić takie same - a raczej podobne bo identycznych to się nie da 
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.