Wiadomość na pw.
Mój ogród - eukomis cz.1
Witam serdecznie.Mam na imię Marta.To właśnie mój kawałek ogrodu przedstawiła moja siostrzenica.Ogród znajduje się w niewielkiej miejscowości gminnej w województwie zachodniopomorskim,niedaleko Szczecina.eukomis pisze:Samanto napisz z kąd jesteś i gdzie ten ogród twojej cioci.pozdrawiam
Podziwiam wszystkie wasze ogrody i każdy z osobna ,szczerze gratuluję.
Stanowicie tu jedną , wielką ogrodniczą rodzinkę w serdecznym klimacie.
Pozdrawiam cieplutko.Marta.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Halinko masz naprawdę nieprzeciętny ogródek.
Właściwie to wszystko już moi poprzednicy powiedzieli. :P
Szkoda tylko, że wcześnie do Ciebie nie zdążyłam zajrzeć zeby być na bieżąco i żeby Ci to wszystko powiedzieć na żywo. Bardzo mi się podoba a szczególnie ....no i tu można wymieniać wszystkie roślinki, oczko przeinaczone i wszystkie ozdoby ( w tym dwa buciki -są szałowe). A gdzie je dostałaś?
Szał ciał to oczywiście liliowce, teraz na topie. Oj ale mi zamąciłaś w głowie...ale tak bardzo pozytywnie.
Bardzo cieplutko Cię pozdrawiam. Do usłyszenia lub zobaczenia. Pa.
Właściwie to wszystko już moi poprzednicy powiedzieli. :P
Szkoda tylko, że wcześnie do Ciebie nie zdążyłam zajrzeć zeby być na bieżąco i żeby Ci to wszystko powiedzieć na żywo. Bardzo mi się podoba a szczególnie ....no i tu można wymieniać wszystkie roślinki, oczko przeinaczone i wszystkie ozdoby ( w tym dwa buciki -są szałowe). A gdzie je dostałaś?
Szał ciał to oczywiście liliowce, teraz na topie. Oj ale mi zamąciłaś w głowie...ale tak bardzo pozytywnie.
Bardzo cieplutko Cię pozdrawiam. Do usłyszenia lub zobaczenia. Pa.