Tolinka i róże cz.II

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2013, o 23:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Tolinka i róże cz.II

Post »

Voyage róża której jeszcze nie pokazywałam a warta jest uwagi ;:108

Obrazek

i róża pomylona może któraś z Was rozpozna ;:180

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Abraham Darby

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dieter Muller

Obrazek

Obrazek

Guernsey fotogeniczna z niej panienka :D

Obrazek
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dlaczego moja Guernsey nie może być takim bladziochem jak Twoja? ;:223 Dlaczego??? ;:223
Voyage musi mieć to coś w sobie, bo jak widzę każdy posiadacz jest nią zachwycony. ;:224 No i wirtualnie też już czaruje.
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Ja chcę tą bezę!!! Teraz!!! ;:145

Róże cudowne i w ogóle i w szczególe! U mnie łyse ogigle, może z wyjątkiem kilku ;:306
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Tolinko, poczarowałaś tymi różyczkami ;:167 . Guernsey do zakochania, Mme Issak również ;:167 .Czytam, że u Ciebie pada u mnie niestety sucho, wczoraj zapowiadali deszcz, nie spadła ani kropelka ;:185 . Róże jeśli kwitną to bardzo dziwnymi kwiatami. Czekam jeszcze na niektóre, ociągające się róże, ale nie spodziewam się nic nadzwyczajnego. Pavlova -mniam, też kiedyś piekłam i wyszła super, następna to już była klapa ;:306 . Więc moje gratulacje ;:215
Tolinko znalazłam jeszcze jeden żywy patyczek ;:333.
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Awatar użytkownika
Ewa7
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 09:31
Kontakt:

Post »

Róże ślicznie wyglądają. Twoja pomyłka wygląda jak moja.gdzie zamawialas i co to miała być za Róża?
x-ja-a

Post »

Oh, Voyage Obrazek I jaki zapączkowany!
Piękny ten Twój Abraham, to taka róża idealnie z moim guście, szkoda, że mój taki lichy raczej, ale tez i rośnie w rabacie do remontu. Może jak zrobię tam solidne zmiany to będzie taki śliczny jak Twój... Chciałabym, bo na Twojego napatrzeć się nie mogę ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu moja Guernsey nie zawsze jest takim bledziochem czasami walnie też kolorkami po oczach ;:306 Voyage jeszcze młodziutki u mnie ale ma to coś to prawda ;:173

Miłeczko gdybym mogła rzucić ci Pavlovą w ekran i byłaby u ciebie zrobiłabym to bez wahania ,mnie samej na jej widok ślina do kapacia ciekła ,a tu jeszcze trzeba było poczekać na gości i kawę zrobić i podać talerzyki i takie tam.... :lol:
Róże powtarzają u mnie ładnie nie mogę narzekać,a kwiaty teraz mają wyjątkowo piękne,wielkie ,nasycone kolorami jest ich mniej niż w czerwcu ,ale dużo ,dużo ładniejsze ;:108

Daysy u mnie często pada ,patrz jakie to dziwne w końcu tak nie daleko mamy do siebie a taka rozbieżność w pogodzie,ja zadowolona jestem bo mam podlewanie z głowy ;:173 Pavlovą robiłam pierwszy raz ,czyli drugi będzie klapa ;:306
U mnie róże powtarzają ładnie ,być może dlatego że wody mają dostatek ,co prawda są i takie które są jeszcze łyse i poplamione,ale obrywam liście i widzę że dość ładnie się zbierają.Nawet te które zwykle się ociągają zawiązują nowe pączki,więc jest szansa a jeszcze trochę kwiecia :D

Ewa napisałam do szkółki ciekawa jetem co odpiszą.

Jagna Voyage mam nadzieje jeszcze zobaczyć okwieconego bo paków ma kilka, mimo że młodziaczek dość dobrze sobie radzi.Mój Abraham dłuuugo nie był piękny wierz mi ;:209 wszyscy zachwycali się tą różą ,a u minie ona wcale nie zachwycała wręcz przeciwnie...wcale nie rosła ,kwiaty marne i w dodatku mało i ciągle w plamach ;:174 dopiero drugi sezon jakby jej się coś odmieniło i rośnie aż miło popatrzeć.Więc bądź cierpliwa ,będzie piękny ;:215
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To co kwitnie w ogrodzie

Piękna ! napatrzeć się na nią nie mogę ;:167 budowa kwiatu i te kolory które wydają się być inne na każdym kwiatku cudna jest!! Moja osiągnęła już spore rozmiary ;:oj

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Minerva jeden krzew a jak różne na nim kwiaty

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mam nadzieję że LVC szybciutko zakończy ten pędzik pączkami i nie poszybuje na 180cm :lol:

Obrazek

Obrazek

Kosmos ;:167

Obrazek

Stephanie baronin zu guttenberg

Obrazek

Obrazek

romans Grahama z Candlelight

Obrazek

Novalis

Obrazek

Obrazek

Rosarium

Obrazek

Moja Charlotte ;:167 Austinka potocznie zwana przeze mnie szarlotką :D jedna z trzech ,zapowiada się na bardzo fajną różę ;:333 takie słoneczko na rabacie ;:3

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Różyczki pięknie powtarzają,moje też się ruszyły:)
Lady Of S ładne puszcza baty,u mnie na balkonie śmiesznie to wygląda w donicy,muszę podwiązywać.
Szarlotka pysznie wygląda ;:333
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Lady of Shalot ;:167
Nie oparłam się jej urokowi i jesienią zawita w moim ogrodzie...Już się cieszę :tan
Twoja to pięknie rozrośnięty krzaczek. Jak długo ją masz?
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Widziałam wczoraj Candlelight w realu i gdybym miała miejsce zaprosiłabym ją do siebie ,bo koleżance sie nie podoba a ona ma śliczne kwiaty
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Nie muszę chyba po kolei wymieniać, bo wszystkie są nad wyraz urocze! Oszczędzę Ci sloganów!Tez takie chcę!!! ;:145
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06

Post »

Lady of Shalott wspaniale się prezentuje, a co najważniejsze trzyma w miarę sztywno kwiaty.
Na niektórych zdjęciach ma spory dodatek różu, a ja wolałabym więcej żółci. U Ciebie uderza raczej w pomarańczowe nuty. :D
Będę ją brała pod uwagę, bo zwolniła mi się miejscówka obok Grahama i potrzebuję wysokiej panienki do drugiego rzędu.
Minerwa, tak się przebarwia.
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45

Post »

Tolinko, to tylko w moim przypadku tak się zdarza, że pierwsze zawsze mi wychodzi dobrze, z drugim jak Bóg da :wink:
U Ciebie będzie odwrotnie, nie chciałam Cię zniechęcać, a wyszło jak zwykle ;:131
Różyczki oglądam z zapartym tchem, masz cudne, zdrowe kwiaty, Lady of Shalott zamawiałam wiosną ubiegłego roku, ale nie mieli w szkółce, może w przyszłym uda się ją ściągnąć do ogrodu.
Stefcia, bardzo lubię jej muśnięte delikatnym różem kwiaty ;:167 , u mnie też zaczyna kwitnąć.
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Tolinko z przyjemnością oglądam to co nam pokazujesz ;:168 uznanie dla twoich rączek ;:180
Lavender Flower Circus może w tym sezonie stanie na tej wysokości o której piszesz, ale chyba musisz się liczyć z tym, że ona może poszybować do nieba :;230 Piękny krzak wyrósł z Lady of Shalott ;:215
Zablokowany

Wróć do „Moje róże !”