Dario zerknij po półkach sklepowych, skoro do nas "rzucają" to może i gdzieś w Twojej okolicy będzie. Żurawki niestety, jak zauważyłam, mają czasem to do siebie, że nowe odmiany produkowane na ilość nie są długowieczne. Cieszą oko kolorami, ale czasem średnio po 2-3 latach odpływają...
Martuś Kup, kup, nie pożałujesz

Niektóre są tak słodkie (bez dodatku cukru), że wodą mineralną rozcieńczam.
W. ma ochotę przede wszystkim na warzywnik, bo w ubiegłym sezonie w ekstazę wprowadzała go możliwość udania się do ogrodu i przytargania własnych warzyw, które poddawał obróbce

Wie jednak, że ja w kwieciu pragnęłabym tonąć
Joasiu atko My ostatnio kupiliśmy jeszcze jabłkowo-marchwiowy, też w porządku. Faktycznie, szkoda, że nie ma foty tej dyni pnącej
Aniu sweety To masz genialnie! Nie marnują się plony, sok pyszny - przyjemne, zdrowe z pożytecznym

U nas też sok wypijamy hurtowo. szczególnie, odkąd okazało się, że W. piwa nie wolno
Aniu czar_na Dzięki Ci, dobra kobieto

Wiele niedogodności wynikających z posiadania małej i nieustawnej kuchni wynagrodziłam sobie kafelkami
Może daj szansę drzewkom, na trudnym terenie potrzebują więcej czasu na aklimatyzację.
Kredka jest wodowana cały okrągły rok, konkretnie odkąd lody puszczą. Oczywiście robi to dobrowolnie. W lecie to już mus! Lubi to bardzo i nie ma nigdy problemów zdrowotnych, jedynie wybitnie wzmacnia swój zapach o dominujące nuty wody stojącej. Długo stojącej.