Tereniu dziękuje ,ja też kiepsko robie foty ,ale ciągle się ucze ,jak obsługi komputera.
Agatko- dziękuje córka też pozdrawia ,a zakupy udane.
Byłam też na działce ,nornice i krety szleją ,kwitnie nadal Skandynawska ,żółte puszki i greczynka .
A na popołudnie moje iryski;
Witaj Jadziu u mnie zaczął padać deszcz,miałam okrywać cieplej roślinki bo jutro mam wolne ale chyba się wstrzymam bo jest w miarę ciepło,miłego weekendu z córką do wtorku Iryski brązowe też mam,nie mam żółtego ,Twoje śliczne
Witaj Jadziu
Zdjęcia fiołeczków jak i one same z dedykacją dla Agatki przepiękne
Stół udekorowany pięknymi kwiatami jak z baśni-wspaniała kompozycja-
A jak się okazuje Jadziu bez rad i inicjatywy Córki ani rusz
Pozdrawiam Was obie
Jadziu ,nie wiem jak to się stało ,że ostatnio w ogóle nie zaglądałam do Ciebie Nadrobiłam już zaległości i jestem w totalnym szoku Wszystkie Kwiatki masz piękne Chryzantemy urocze
W ramach przeprosin
coś dla Ciebie
Jadziu, Sangwinario-dziękuje i miłej soboty
Dotii- dziękuje naprawde uroczy prezent.Tęsknie za Twoim watkiem
Miłej soboty dla wszystkich .
A teraz floksowa odsłona
Jdziu podejrzewam, że nie bywasz już na działce ale ..... ale, gdybyś zajrzała tam - sfotografuj proszę ścianę swojego domeczku i pokaż. Zauważyłam ścianę malowaną w kolorowe kwiaty i nie ukrywam, zaintrygowała mnie
Czy to Twoja altanka ? Śliczna jest . O roślinkach nawet nie mówię bo mnie źre zazdrość . Masz Ty rękę do ogrodowania
Oj oj oj jak mi miło,ale jestem zawstydzona wszystkim
RUDA- ALtanka moja i dzieło na niej moje i córki,Ale wstyd pokazać ,bo to arcydzieło powstało z resztek farb po remoncie,Na wiosne będzie obnowiona więc pokaże.