to ja jutro z samego rana sprawdzę te kartoniki, bo być może w tych kartonikach nic nie mam
 to ja jutro z samego rana sprawdzę te kartoniki, bo być może w tych kartonikach nic nie mam   

Co prawda tylko 6 kartoników kupiłam

Ja, też mam Biedronkę po drugiej stronie ulicy, dlatego tak się na te roślinki łapię

, przejrzałem Twój cały wątek i powiem, że jestem pod wrażeniem. Masz masę pięknych roślin, a jak zobaczyłem rh i azalie to normalnie zakochałem się w nich
 , przejrzałem Twój cały wątek i powiem, że jestem pod wrażeniem. Masz masę pięknych roślin, a jak zobaczyłem rh i azalie to normalnie zakochałem się w nich  Po prostu cudowne. Chyba muszę wpaść do Ciebie pod osłoną nocy z małym szpadelkiem
 Po prostu cudowne. Chyba muszę wpaść do Ciebie pod osłoną nocy z małym szpadelkiem   

.Taka loteria kolorystyczna,ale przynajmniej są niespodzianki
 .Taka loteria kolorystyczna,ale przynajmniej są niespodzianki   .
 .

W ubiegłym
 W ubiegłym Tobie także trafiła się groteskowa sytuacja z tymi kolorami, w końcu nie wiesz, co kupiłaś.
 Tobie także trafiła się groteskowa sytuacja z tymi kolorami, w końcu nie wiesz, co kupiłaś.  Ciekawe , czy oni z tego zamieszania wyciągną wnioski na przyszłość.
 Ciekawe , czy oni z tego zamieszania wyciągną wnioski na przyszłość. 

.
 .